Welke cruise past bij u? Wat is het gewenst vaargebied? Welke rederij heeft uw voorkeur? Hoe lang wilt u weg? Vertrekdatum tussen en Bekijk cruises

Wat is een cruise

tap aan boord van een cruiseschip en er gaat een nieuwe wereld voor u open. Een cruise is dè perfecte manier om een onvergetelijke reis te maken over de wereldzeeën, een bezoek te brengen aan bijzondere bestemmingen die anders onbereikbaar zijn en unieke ervaringen op te doen, zonder steeds opnieuw uw koffers te hoeven pakken.

Cruisevakanties winnen het, qua populariteit, tegenwoordig steeds vaker van "landvakanties". Dat heeft alles te maken met de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding die onze rederijenkunnen bieden. Bijzondere schepen en accommodaties, exclusieve faciliteiten, een ongekende service hebben de cruise een ware facelift gegeven. En dat alles in combinatie met een veelzijdig scala aan bijzondere bestemmingen en een zeer aantrekkelijke prijs.

Een cruisevakantie is een zeer veelzijdige en ontspannen all inclusive vakantie. U pakt èèn keer uw koffer uit en settled u in uw hut. U wordt, meestal 's nachts, van de ene bestemming naar de andere bestemming gebracht en komt op de mooiste plekjes van de wereld. Uw ontbijt, lunch, diner, maar ook allerlei tussendoortjes zijn bij uw prijs inbegrepen. 's Avonds kunt u genieten van professionele shows en napraten tijdens een drankje in een van de vele bars, of tot in de kleine uurtjes dansen en genieten in de nachtclub. Door alle faciliteiten op de schepen is een cruise geschikt voor jong en oud, voor stellen, maar ook voor gezinnen. Laat u verrassen en verwennen en geniet samen van alles wat het cruiseschip u te bieden heeft!

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken