Welke cruise past bij u? Wat is het gewenst vaargebied? Welke rederij heeft uw voorkeur? Hoe lang wilt u weg? Vertrekdatum tussen en Bekijk cruises

Review ons!

Globus Cruise Vakanties is constant bezig met het optimaliseren en verbeteren van haar diensten. Bij ons staat kwaliteit namelijk zeer hoog in het vaandel en we willen u dan ook zo goed mogelijk van dienst zijn bij het kiezen van een geschikte cruise vakantie. U kunt ons hierbij helpen door een eerlijke review achter te laten op één van de onderstaande onafhankelijke beoordelingswebsites. Tevens bewijst u toekomstige cruise reizigers een dienst omdat ze zo een goed en onafhankelijk beeld krijgen van de kwaliteit van onze diensten. Globus Cruise Vakanties is aangemeld bij de onderstaande zelfstandige review websites:

Google+

Aangezien Globus Cruise Vakanties een bedrijven pagina heeft op Google+, kunt u hier een beoordeling of reactie achterlaten met betrekking tot de producten, diensten en uw ervaring bij Globus. Dit kan overigens alleen wanneer u zelf ook in het bezit bent van een Google+ profiel.

Bekijk hier onze Google+ pagina

 

 

Trustpilot

Een van de bekendste onafhankelijke review websites is Trustpilot. Het is hun doel om vertrouwen te creëren tussen bedrijven en klanten. De mensen achter Trustpilot zien er op toe dat alle reviews die worden geplaatst volledig eerlijk en betrouwbaar zijn. U kunt de beoordeling plaatsen en vervolgens verifiëren via Facebook of e-mail.

Bekijk hier onze trustpilot pagina

 

 

Preferenso

Deze review website richt zich hoofdzakelijk op de kwaliteit van de geboden service. Dit is namelijk een zeer belangrijk onderdeel van de complete ervaring. Preferenso is een overzichtelijke en eenvoudig te gebruiken website waar u zeer gemakkelijk een beoordeling kunt achterlaten. Middels een beargumenteerde review helpt u ons met het verbeteren van onze service en tevens toekomstige reizigers met hun keuze voor Globus Cruise Vakanties.

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken