Welke cruise past bij u? Wat is het gewenst vaargebied? Welke rederij heeft uw voorkeur? Hoe lang wilt u weg? Vertrekdatum tussen en Bekijk cruises

Luxe cruise

Wanneer u op een cruisevakantie gaat wilt u voorzien zijn van alle gemakken en luxe. U bent daarom op zoek naar een exclusieve, luxe cruise. Globus Cruisevakanties is gelukkig gespecialiseerd in luxe cruises. Wij kunnen u informeren over de schepen en stellen uw droomreis graag voor u samen, zodat u nergens naar om hoeft te kijken.

Wat krijgt u op een luxe cruise?

Op een luxe cruise wordt u volledig in de watten gelegd. U kunt rusten en ontspannen en krijgt genoeg persoonlijke aandacht. Met een luxe cruise gaan vaak minder mensen mee dan met een 'normale' cruise. Hierdoor is er een bepaalde mate van intimiteit. Omdat de schepen kleiner zijn kunnen ze tevens bij meer havens terecht. Uiteraard zijn er aan boord voldoende activiteiten, maar voor diegenen die voor hun rust komen is het er heerlijk ontspannen. Heeft u altijd al een luxe cruise willen nemen? Grijp dan nu uw kans en boek bij Globus Cruisevakanties.

Unieke bestemmingen

Omdat schepen voor luxe cruises kleiner zijn dan 'gewone' cruiseschepen kunnen zij bij meer havens aanlopen. U krijgt zo de kans om unieke bestemmingen over de hele wereld te bezoeken. Grotere schepen mogen namelijk niet in deze havens komen. Ook blijven luxe cruises vaak langer bij een bepaalde stad liggen zodat u voldoende tijd heeft om de bestemming te verkennen. In sommige gevallen gaat u met de luxe cruise zelfs naar een privé strand toe!

Voor meer informatie over de luxe cruises bij Globus Cruisevakanties neemt u contact met ons op. Wij maken voor u een offerte op maat en adviseren u over ons cruiseaanbod.

* Tekst onduidelijk bij de captcha of u weet het niet zeker?
Klik dan op het blauwe blokje met de 2 pijltjes tot er een versie komt die beter leesbaar is.
Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken