Welke cruise past bij u? Wat is het gewenst vaargebied? Welke rederij heeft uw voorkeur? Hoe lang wilt u weg? Vertrekdatum tussen en Bekijk cruises

Voordelig en luxe op vakantie? Boek een last minute cruise!

Bent u van plan om binnenkort nog even heerlijk ertussenuit te gaan, maar weet u nog niet precies hoe u uw vakantie wilt invullen? Dan hebben wij een goede suggestie voor u. Wat denkt u ervan om een cruise last minute te boeken om nog even lekker van het zonnetje te kunnen genieten in het buitenland? Middels een last minute cruise kunt u binnen korte tijd vertrekken om allerlei leuke steden en schitterende culturen te ontdekken. U vaart bijvoorbeeld langs mooie Spaanse steden en de dag erna kunt u heerlijk genieten van de Marokkaanse cultuur. Er zijn zo veel mogelijkheden dat er voor iedere reiziger wel wat bij zit, en dit geldt dus ook voor u. Bekijk de actuele last minute cruise mogelijkheden online!

Bezoek diverse bestemmingen in één vakantie

Door de mogelijkheid om last minute een schitterende cruise te boeken, kunt u binnen no time vertrekken en heerlijk genieten van de zon, zee en cultuur die de bestemmingen u te bieden hebben. De bestemmingen liggen allen erg uiteen, dus de keuze is aan u of u lekker dicht bij huis blijft met een cruise binnen Europa, of dat u als een ware welast reldreiziger een last minute cruise boekt richting Australië, Nieuw-Zeeland, Singapore, Rio de Janeiro of een van de vele andere verre bestemmingen.

Boek een cruise last minute

Voor de last minute cruises die op tropische bestemmingen varen, is de kortste reisduur vaak 9 dagen. Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een langere tijd ertussenuit te gaan. Kom helemaal tot rust op zee en in de vele bestemmingen die u op een comfortabele en gemakkelijke manier gaat bezoeken. Een last minute cruise is de ideale manier om binnen no time heerlijke te ontspannen op een luxe vakantie. Boek uw last minute dus snel via Globus Cruise Vakanties.

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken