Welke cruise past bij u? Wat is het gewenst vaargebied? Welke rederij heeft uw voorkeur? Hoe lang wilt u weg? Vertrekdatum tussen en Bekijk cruises

Huwelijkreis cruise

Veel mensen trouwen maar één keer in hun leven. Hier hoort dus een speciale huwelijksreis bij. Heeft u al eens gedacht aan een huwelijksreis cruise? Voor een romantische honeymoon cruise heeft u de keuze uit diverse bestemmingen. De cruise zal zorgen voor onvergetelijke herinneringen op uw huwelijksreis. Er is genoeg tijd om te ontspannen, maar ook een aanbod van de meest diverse activiteiten.

Verblijf op een honeymoon cruise

Aan uw verblijf op de honeymoon cruise mag niets ontbreken. Romantiek staat uiteraard centraal, maar ook andere luxe accommodaties zullen niet ontbreken. Zo hebben de huwelijkssuites op veel cruiseschepen een eigen balkon en zelfs een eigen butler! Tijdens de huwelijksreis cruise wordt u volledig op uw wenken bediend door goed opgeleid personeel. Het gehele verblijf wordt u zo comfortabel mogelijk gemaakt, niets mag ontbreken.

Voordelen honeymoon cruise

Een huwelijksreis moet volledig verzorgd zijn. U wilt zorgeloos op een reis gaan waarbij aan alles gedacht is. U wilt de tijd die u heeft natuurlijk aan elkaar besteden, niet aan het regelen van allerlei zaken. Een huwelijksreis cruise is het perfecte voorbeeld van ongecompliceerd reizen. U geniet van alle luxe aan boord. O.a. de volgende voordelen spelen een belangrijke rol bij honeymoon cruises, ten opzichte van andere huwelijksreizen:

  • u komt op 's werelds mooiste bestemmingen;
  • u hoeft uw koffer maar één keer in- en uit te pakken;
  • u heeft geen last van criminaliteit van drukke steden;
  • aan boord zijn geen zeurende verkopers die u van alles willen aansmeren;
  • een cruise voor uw huwelijksreis is redelijk goed te budgetteren.

Wilt u ook genieten van deze voordelen en een zorgeloze honeymoon cruise? Neem dan contact op met Globus Cruisevakanties. Onze medewerkers geven u advies omtrent de cruise die het beste past bij uw wensen.

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken