Welke cruise past bij u? Wat is het gewenst vaargebied? Welke rederij heeft uw voorkeur? Hoe lang wilt u weg? Vertrekdatum tussen en Bekijk cruises

Wereldwijde cruise reizen

Voor de cruise reizen van Globus Cruisevakanties is geen bestemming te ver. Onze cruiseaanbod bevat cruises over de hele wereld. Boeken gaat eenvoudig via onze website. Het enige wat u hoeft te doen is het kiezen van de bestemming voor uw cruise reis!

Waarom een cruise reis?

Wanneer u op vakantie wilt zijn er veel bestemmingen en veel soorten vakanties waar u uit kunt kiezen. Cruisereizen hebben veel voordelen ten opzichte van andere vakanties. Op de eerste plaats is het gemak van cruisen zeer aantrekkelijk: u hoeft uw koffer maar één keer in en uit te pakken terwijl u toch op diverse bestemmingen komt. Daarnaast is bij de prijs alles inbegrepen, zelfs meer dan bij all-inclusive vakanties. Qua activiteiten ontbreekt het ook niet op een cruise reis. Iedere dag bezoekt u nieuwe bestemmingen en proeft u gerechten uit verschillende keukens. Zowel aan boord als aan land worden diverse activiteiten georganiseerd.

Voor ieder wat wils

Tegenwoordig zijn er zeer veel verschillende cruisreizen. Zo is er voor ieder wat wils. Een sportschool, een sauna, kookworkshops, lezingen, of juist lekker luieren, op een cruise reis kan dit allemaal. U kiest zelf wat u wilt doen. Bovendien bestaan er ook thema cruisereizen waarbij de hele cruise op uw favoriete bezigheid is samengesteld, zoals golfcruises, huwelijksreis cruises of mini cruises. Een cruise reis is absoluut waar voor uw geld en iedereen zou het een keer geprobeerd moeten hebben.

Wilt u ook:

  • de mooiste bestemmingen van de hele wereld bezoeken;
  • met de meeste luxe en comfort die beschikbaar is;
  • samen met diegene(n) van wie u houdt?

Boek dan uw cruise reis via Globus Cruise Vakanties. Wij maken voor u een offerte op maat of geven u advies omtrent uw droomreis.

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken