◄ Terug naar zoekresultaten

Cruise Zwarte Zee - 13 dagen op het cruiseschip Azamara Quest van Azamara Club Cruises

Deze cruise is helaas niet meer te boeken

Azamara Quest

De Azamara Quest staat bekend als een luxe en tevens intiem schip. Er is namelijk plaats voor maar 688 passagiers die daardoor over veel ruimte aan boord beschikken. Door de aanwezigheid van een expert op het gebied van excursies wordt u op de hoogte gebracht van alle culturele feiten en de geschiedenis van de plaatsen die u gaat bezoeken, wat er voor zorgt dat de excursies nog interactiever en leuker worden. Aan boord heerst een informele sfeer. Het is natuurlijk prima om een mooie jurk of smoking te dragen, maar het is niet verplicht. Het diner wordt geserveerd in een open zitting.

De Azamara Quest heeft ruimte voor 688 passagiers die in 344 hutten kunnen genieten van alles wat het schip te bieden heeft. Er zijn twee boutiques aan boord (The Journey Shop & Boutique C), u kunt een gokje wagen in het casino en het theater bezoeken met voorstellingen van onder andere Celebrity Cabaret. Verder is er een Aqua Spa met een fitness center en een kapsalon, kunt u een duik nemen in het buitenzwembad, van het uitzicht genieten in de panoramische lounge en tenslotte kunt u genieten in de vele bars en restaurants. Er is een piano bar (Michael's Club), een koffiehuis (Cova Café), een wijnbar en een martini bar.

Behalve het hoofdrestaurant Discoveries zijn er twee specialiteitenrestaurants aan boord, namelijk de Aqualina (Mediterraanse keuken) en Prime C (Steak & Vis). Verder kunt u kiezen voor het alternatieve restaurant Windows Café, waar u terecht kunt voor sushi en casual dining.

De hutten op de Azamara Quest beschikken over 2 aparte bedden die kunnen worden omgevormd tot een queen-size bed. Verder vindt u een sofa, koelkast met minibar, kaptafel met stoel, een flatscreen televisie, direct-dial telefoon met voicemail, een kluisje, haardroger, regelbare airconditioning, een badkamer met douche en butler service. De binnenhutten hebben een oppervlakte van 14m² en de buitenhutten meten 15m² en beschikken over een sofabed. Sommige hutten hebben maar beperkt zicht (categorie 7) en andere hutten hebben een patrijspoort (categorie 8). De luxe buitenhutten met een balkon meten 20m² en hebben een balkon van 2,5 – 5m². In deze hutten vindt u ook een zithoek met sofabed. De Sky Suites zijn maar liefst 50m² en beschikken over een groot balkon van 16m². Deze suites zijn voorzien van een aparte slaapkamer, een badkamer met whirlpool, een aparte douche en een badkamer voor gasten. De Penthouse Suites zijn 56m² en hebben ook nog een walk-in kast en een dressing room. 

Kortom, op dit luxueuze cruiseschip kunt u absoluut de cruise vakantie van uw dromen beleven.

Informatie over deze cruise

De cruise vertrekt vanuit Istanbul en reist voor de duur van 13 dagen.
Het schip betreft Azamara Quest en de cruise operator is Azamara Club Cruises.

> Meer info over het schip hier
> Meer info over de rederij hier
> Meer info over het gebied hier

Vaarschema

De cruise zal de volgende plaatsen op deze volgorde bezoeken:

 1. Istanbul
 2. Bat'umi
 3. Sotschi
 4. Novorossiysk
 5. Yalta
 6. Sewastopol
 7. Yalta
 8. Sewastopol
 9. Odessa
 10. Odessa
 11. Constanta
 12. Nessebar
 13. Istanbul

Voor meer informatie over de route kunt u contact opnemen met onze cruisespecialisten

Neem nu contact op, want persoonlijk contact voelt toch vertrouwder!

Wanneer u het formulier aan de rechterkant invult dan zal door een collega van het Toerkoop Cruisevakantie bureau contact worden opgenomen, via email of telefoon. U bent dan altijd verzekerd van een aanbod binnen onze laagste prijsgarantie en u ontvangt uitgebreide informatie over de desbetreffende cruise.

Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken