Een Zwarte zee cruise hier bij Globus

Turkije is een van de meest bezochte vakantiebestemmingen door Nederlanders, maar bijna iedereen kiest ervoor om een vliegreis met hotel te boeken wanneer ze dit land gaan bezoeken. Wees eens origineel en boek een van de cruises naar Turkije. Het land ligt gedeeltelijk in Azië en gedeeltelijk in Europa, dus het is een vrij Westers land dat is gefuseerd met Aziatische invloeden. Een bezoekje aan Istanbul kan natuurlijk niet ontbreken tijdens een cruise naar Turkije. De combinatie van de Turkse cultuur met Westerse invloeden maakt Istandbul een zeer populaire en sfeervolle vakantiebestemming. Bezoek ook andere steden langs de Turkse kust en ondervind bij iedere stad weer andere uitzichten, culturen, culinaire uitspattingen en meer. Een cruise naar Turkije  is dus een veelzijdige vakantie die beslist in de smaak zal vallen.

Een mooie Zwarte zee cruise

De Zwarte zee is een redelijk onbekend gebied voor veel reizigers. Maar de bestemmingen hebben vaak nog maar weinig Westerse invloeden waardoor ze juist erg interessant zijn om te bezoeken. Zo zult u mooie plekken ontdekken bij Bulgarije, Oekraïne en Roemenië. Ontdek oude gewoontes uit andere culturen en ontrafel diverse mysteries die deze bestemmingen u te bieden hebben. Cruises over de Zwarte zee geven u ook weer de zekerheid van een onvergetelijke vakantie. Na een drukke en culturele dag in de stad kunt u plaatsnemen in het restaurant aan boord van het schip waar het diner buffet al voor u klaar staat. Een Zwarte zee cruise is een vakantie met nieuwe ontdekkingen en ontzettend veel luxe, wat wilt u nog meer?

Boek uw cruise bij Globus Cruise Vakanties

Heeft u interesse in een goed georganiseerde cruisevakantie via een betrouwbare partner? Dan bent u bij Globuscruisevakanties.nl aan het juiste adres. Wij voorzien u van een ruim assortiment cruises, waaronder bijvoorbeeld een zwarte zee cruise en een cruise naar Turkije. Boek uw reis voordelig en veilig online op deze website.

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken