Azamara Cruises

Het moederbedrijf Royal Caribbean kondigde in 2007 de oprichting aan van een geheel nieuwe vloot genaamd Azamara Club Cruises. Deze luxueuze cruiselijn is ontworpen om de meest exotische bestemmingen te bezoeken en staat bekend om haar luxueuze maar intieme ervaring. De cruiseschepen zijn kleiner dan een gemiddeld cruiseschip. Deze schepen kiezen ervoor om aan te meren in de kleinere en authentieke havens. Als reiziger ontwijkt u hiermee de grotere havens met een massa aan toeristen. De schepen bieden aan 694 gasten een mix aan moderne voorzieningen voor een ontspannen reis. Elk hut heeft zijn eigen balkon en zeezicht in tegenstelling tot de grote cruiseschepen. Azamara biedt een scala aan verrijkings- en entertainmentprogramma's die geheel aansluiten op de geplande bestemmingen. Een Azamara Cruise is dus tot in de puntjes verzorgd.

Kiest u voor de Azamara Quest of Journey?

U maakt een uitzonderlijke ervaring mee aan boord door de uitmuntende dienstverlening; elke suite heeft namelijk zijn eigen butler. Op de twee schepen treft u een hoofdrestaurant en een specialiteitenrestaurant. Er geldt een informeel kledingvoorschrift, maar uw galajurk mag natuurlijk niet in uw bagage ontbreken voor een fantastisch luxe gala avond tijdens de Azamara cruise. De Azamara Journey en de Azamara Quest zijn nu nog aantrekkelijker om te boeken. U kunt namelijk all-inclusive boeken op deze twee luxe schepen. Zodoende kunt u dus echt onbezorgd en onbegrensd genieten tijdens uw cruise.

Maak een Azamara Club cruise

Wilt u een excursie op een unieke manier ontdekken? Doe dit dan op een geselecteerde avond. Één avondexcursie zit bij het all-incluvise pakket inbegrepen. Geniet van een privé ballet aan de Oostzee, of ga voor een sherry proeverij in Sevilla. Op het schip is ook een relaxruimte aanwezig, voor de mensen die helemaal tot rust willen komen. In een salon worden diverse schoonheidsbehandelingen aangeboden, zoals bijvoorbeeld acupunctuurbehandelingen. Bekijk alle mogelijkheden van de Azamara Club cruises online hier op Globus Cruise Vakanties. Boek uw luxe cruisereis op de Azamara Journey of de Azamara Quest tegen een scherpe prijs.

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken