◄ Terug naar zoekresultaten

Cruise West Middellandse Zee - 8 dagen op het cruiseschip MSC Fantasia van MSC Cruises

Deze cruise is helaas niet meer te boeken

MSC Fantasia

De MSC Fantasia is samen met de Splendida en de Divina het grootste schip van de MSC vloot. Dit schip heeft ruimte voor ruim 3700 passagiers en daarbij biedt het ook nog onderdak aan zo'n 1300 bemanningsleden. Dit super moderne schip is op een zodanige manier ingericht dat het erg gastvrij en sfeervol oogt. De keuze aan hutten is erg groot en alle kamer zijn ruim ingericht in Zuid-Europese stijl. Uiteraard zijn de hutten van alle gemakken voorzien, zoals onder andere een eigen kluisje voor belangrijk en waardevolle bezittingen in op te bergen, en tevens een minibar.

Een uniek concept dat op maar drie schepen van de MSC vloot te vinden is, is de MSC Yacht Club. Deze exclusieve club is alleen toegankelijk voor de passagiers van de 99 suites die hierbij zijn aangesloten. Zij genieten dan van een eigen bar, zwembad, jacuzzi's en kunnen zelfs over een butler beschikken die vele taken voor hen uit kan voeren. Zo zal hij paraat staan bij het dragen van bagage en kan hij zelfs een feestje organiseren in de suite. Verder is de MSC Fantasia het eerst schip met een vloer van swarovski kristallen, wat een zeer unieke en luxe uitstraling heeft. Verder is de inrichting vervaardigd van hoogwaardige materialen als marmer, eikenhout en parket.

De on-board faciliteiten zijn ook voor de andere passagiers absoluut prachtig. De vele zwembaden, restaurants en entertainment facilities zorgen er voor dat er voor iedereen altijd wat te beleven.
 

Informatie over deze cruise

De cruise vertrekt vanuit Genua (Milaan) en reist voor de duur van 8 dagen.
Het schip betreft MSC Fantasia en de cruise operator is MSC Cruises.

> Meer info over het schip hier
> Meer info over de rederij hier
> Meer info over het gebied hier

Vaarschema

De cruise zal de volgende plaatsen op deze volgorde bezoeken:

  1. Genua (Milaan)
  2. Cannes
  3. Palma de Mallorca (Mallorca)
  4. Palma de Mallorca (Mallorca)
  5. Barcelona
  6. Ajaccio (Corsica)
  7. Napels
  8. La Spezia (Florence/Pisa)
  9. Genua (Milaan)
  10. La Spezia (Florence/Pisa)

Voor meer informatie over de route kunt u contact opnemen met onze cruisespecialisten

Profiteer nu van de extra verlaagde winter sale tarieven !

Neem nu contact op, want persoonlijk contact voelt toch vertrouwder!

Wanneer u het formulier aan de rechterkant invult dan zal door een collega van het Toerkoop Cruisevakantie bureau contact worden opgenomen, via email of telefoon. U bent dan altijd verzekerd van een aanbod binnen onze laagste prijsgarantie en u ontvangt uitgebreide informatie over de desbetreffende cruise.

Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken