MSC Cruises

Op een van de vele MSC cruises vanuit Nederland kunt u in geheel Zuid Europese sfeer genieten. De cruise schepen zijn ingericht in een moderne en chique Italiaanse stijl. Op culinair gebied kunt u op de MSC cruises genieten van onder andere de Italiaanse keuken, maar er zijn uiteraard veel alternatieven op culinair gebied. Verder hebben deze cruiseschepen ontzettend veel andere faciliteiten aan boord om de reizigers ongeacht de leeftijd bezig te houden. Voor alle leeftijden zijn er genoeg leuke activiteiten te beleven en is het zelfs mogelijk om uw kinderen een pasje mee te geven waar ze drinken en eten mee kunnen kopen. Hierdoor kunnen zij hun eigen vakantie beleven aan boord. MSC cruises vaart vanuit Nederland naar allerlei verschillende bestemmingen, van Zuid Afrika tot aan de Canarische Eilanden. Vertrek is meestal vanuit Amsterdam of Rotterdam. Bekijk de MSC Cruise aanbiedingen op onze website.

Als echt VIP op een MSC cruise

Diverse MSC cruises vanuit Nederland beschikken over een Yacht Club. De cruiseschepen die over deze Yacht Club beschikken, zijn de MSC Fantasia en de MSC Splendida. Deze club aan boord bevat 99 exclusieve suites waarbij de gasten toegang hebben tot hun eigen zwembad, bar en zelfs gebruik kunnen maken van een butler of conciërge. De bar heeft een ontzettend mooi panoramisch uitzicht. De gasten van dit deel van het schip mogen ook eenmalig gebruik maken van het MSC Aurea spa wellness center tijdens hun verblijf en ze kunnen deze spa bereiken middels hun eigen privé lift.

Geniet van een MSC Opera Cruise

Een van de schepen is de MSC Opera cruise, dit middelgrote schip heeft ontzettend veel faciliteiten aan boord en is ook in de Zuid-Europese stijl ingericht zoals alle schepen van MSC. Er is plaats voor bijna 1800 passagiers die in alle luxe gebruik kunnen maken van bijvoorbeeld de twee heerlijke zwembaden of even helemaal weg doezelen in de sauna. Voor de kinderen is er ook genoeg te doen, voor de aller kleinsten zijn er animatie teams en kinderclubs die gedurende de dag uw kind graag mee op sleeptouw nemen. De tieners aan boord kunnen zich 's avonds helemaal laten gaan in de discotheek. U als ouder kunt zo optimaal genieten van uw rust. MSC cruises aanbiedingen zijn zeer aantrekkelijk geprijsd, dus wellicht kunt u uw cruise boeken voor een zeer scherpe prijs. Bekijk het aanbod van Globus Cruise Vakanties en wie weet vindt u wel uw ultieme vakantie voor een aantrekkelijke prijs.

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken