Welke cruise past bij u? Wat is het gewenst vaargebied? Welke rederij heeft uw voorkeur? Hoe lang wilt u weg? Vertrekdatum tussen en Bekijk cruises

Cruises vanuit Amsterdam

Wanneer u van plan bent een cruisevakantie te boeken, wilt u het liefst vertrekken vanaf een plek die voor u makkelijk bereikbaar en dicht bij huis is. Globus Cruisevakanties biedt daarom ook cruises vanuit Amsterdam aan. Een cruise vanuit Amsterdam is vooral ideaal vanwege het vertrek uit eigen land. Omdat rederijen investeren in de Nederlandse en Belgische reizigers is het aanbod cruises vanuit Amsterdam groot en groeiende. Eventueel kunt u uw vakantie verlengen door bijvoorbeeld een extra dag of nacht in Amsterdam door te brengen.

Vanaf Amsterdam naar de hele wereld

Met een cruise vanaf Amsterdam kunt u naar de mooiste bestemmingen in de hele wereld cruisen. Denk bijvoorbeeld aan een cruise naar Noorwegen vanuit Amsterdam. Ook de Middellandse Zee en de Canarische Eilanden behoren tot de mogelijkheden van een cruise vanuit Amsterdam. Cruises vanuit Amsterdam zijn erg populair en voordelig, wacht daarom niet te lang met boeken.

Passenger terminal Amsterdam

Wanneer u een cruise vanaf Amsterdam boekt, vertrekt u vanaf de cruise terminal in Amsterdam, ook wel de passenger terminal Amsterdam genaamd. In deze passenger terminal in Amsterdam worden de cruiseschepen en passagiers begroet en vinden ook vele evenementen plaats. De faciliteiten in de cruise terminal zijn royaal, zo zijn er dakterrassen, souvenirswinkels, restaurants en nog veel meer. Uw vakantie begint dus al in de passenger terminal in Amsterdam!

Populaire bestemmingen