◄ Terug naar zoekresultaten

Cruise West Middellandse Zee - 8 dagen op het cruiseschip Celebrity Equinox van Celebrity Cruises

Deze cruise is helaas niet meer te boeken

Celebrity Equinox

De Celebrity Equinox is één van de schepen in de luxe Solstice categorie van Celebrity cruises. Het schip biedt ruimte voor maar liefst 2850 cruisereizigers en hierdoor zijn er zeer veel faciliteiten aan boord te vinden. De open dekken en ruime hutten (waarvan 85% voorzien is van een eigen balkon) geven het schip een zeer open en lichte uitstraling.

Wanneer u kiest voor de Aqua Class hut, welke sowieso is voorzien van een eigen balkon, kunt u gebruik maken van exclusieve faciliteiten. Zo is er de Aqua Spa relaxruimte en het specialiteitenrestaurant Blu, welke beiden exclusief voor Aqua Class reizigers zijn.

Natuurlijk zijn er verder ook voldoende luxe voorzieningen aan boord te vinden. Zo kunt u gebruik maken van de drie overige specialiteitenrestaurants met élk een eigen focus. Voor de Aziatische keuken kiest u voor Silk Harvest, Tuscan Grille serveert Italiaanse gerechten en Murano met een Europese keuken. In de specialiteitenrestaurants kunt u heerlijk dineren tegen bijbetaling, maar het hoofdrestaurant Silhouette Dining Room is gewoon vrij toegankelijk.

Qua entertainment is er genoeg te doen aan boord van de Celebrity Equinox. In Celebrity Central kunt u terecht voor films, cabaret, theater en live muziek. Ook is er de glasblazerij demonstratie Hot Glass Show. De cafeetjes en lounges op het schip zijn allemaal modern en luxueus ingericht. De Sky Observation Lounge beschikt over grote ramen zodat u kunt genieten van een prachtig uitzicht over zee. Verder is er een unieke Lawn Club welke beschikt over een écht grasveld.

Informatie over deze cruise

De cruise vertrekt vanuit Civitavecchia (Rome) en reist voor de duur van 8 dagen.
Het schip betreft Celebrity Equinox en de cruise operator is Celebrity Cruises.

> Meer info over het schip hier
> Meer info over de rederij hier
> Meer info over het gebied hier

Vaarschema

De cruise zal de volgende plaatsen op deze volgorde bezoeken:

  1. Barcelona
  2. Valencia
  3. Alicante
  4. La Valletta
  5. Catania (Siciliƫ)
  6. Salerno
  7. Civitavecchia (Rome)

Voor meer informatie over de route kunt u contact opnemen met onze cruisespecialisten

Neem nu contact op, want persoonlijk contact voelt toch vertrouwder!

Wanneer u het formulier aan de rechterkant invult dan zal door een collega van het Toerkoop Cruisevakantie bureau contact worden opgenomen, via email of telefoon. U bent dan altijd verzekerd van een aanbod binnen onze laagste prijsgarantie en u ontvangt uitgebreide informatie over de desbetreffende cruise.

Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken