◄ Terug naar zoekresultaten

Cruise West Middellandse Zee - 8 dagen op het cruiseschip AIDAaura van AIDA Cruises

Deze cruise is helaas niet meer te boeken

AIDAaura

Voor de actieve vakantieganger is een cruise met de AIDAaura een echte aanbeveling. Dit Duitse schip van middelgrote afmeting legt de nadruk op sportiviteit. De sfeer aan boord van de AIDAaura is erg informeel en ontzettend geschikt voor jongeren of jonge gezinnen. Niet alleen worden er overdag veel sportieve activiteiten aangeboden aan boord maar worden er ook excursies georganiseerd wanneer het schip aan land is. Ga bijvoorbeeld lekker op de fiets de stad verkennen of ga snorkelen in de mooie open zee. De AIDAaura heeft ontzettend veel te bieden aan zijn 1200 passagiers: zo kunnen zij genieten van een van de twee zwembaden en kunnen ze aanschuiven aan tafel bij een van de drie restaurants. Bij de buffetrestaurants kunt u heerlijk dineren én genieten van tafelwijn, bier en frisdrank. Dit zit allemaal bij de prijs inbegrepen. Wilt u graag luxer dineren? Dat kan in het á la carte restaurant tegen een bijbetaling.

De kinderen aan boord worden verdeeld in leeftijdscategorieën zodat ze tussen allemaal leeftijdsgenootjes zitten. Zo is er een kids club voor kinderen van 4 tot 7 jaar, hier worden leuke piratenfeestjes georganiseerd voor ze en de kinderen van 8 tot 13 jaar hebben weer een ander amusementsprogramma. Iedereen kan genieten op de AIDAaura en de bemanningsleden verwelkomen u graag aan boord.

Informatie over deze cruise

De cruise vertrekt vanuit Palma de Mallorca (Mallorca) en reist voor de duur van 8 dagen.
Het schip betreft AIDAaura en de cruise operator is AIDA Cruises.

> Meer info over het schip hier
> Meer info over de rederij hier
> Meer info over het gebied hier

Vaarschema

De cruise zal de volgende plaatsen op deze volgorde bezoeken:

  1. Palma de Mallorca (Mallorca)
  2. Alicante
  3. Valencia
  4. Palma de Mallorca (Mallorca)
  5. Cannes
  6. Barcelona
  7. Palma de Mallorca (Mallorca)

Voor meer informatie over de route kunt u contact opnemen met onze cruisespecialisten

Neem nu contact op, want persoonlijk contact voelt toch vertrouwder!

Wanneer u het formulier aan de rechterkant invult dan zal door een collega van het Toerkoop Cruisevakantie bureau contact worden opgenomen, via email of telefoon. U bent dan altijd verzekerd van een aanbod binnen onze laagste prijsgarantie en u ontvangt uitgebreide informatie over de desbetreffende cruise.

Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken