AIDA Cruises

De Aida cruiseschepen zijn uitermate geschikt voor jongeren en actieve mensen. Een cruiseschip van Aida is te herkennen aan de kleurrijke beschilderingen aan de buitenkant van het schip waardoor ieder schip een gezicht heeft. De cruiseschepen zijn allen uitgerust met de standaard faciliteiten die u mag verwachten op een cruiseschip alleen is een cruise bij Aida toch weer anders, de focus bij de Aida cruises ligt bij een informele sfeer en er zijn genoeg mogelijkheden om actief bezig te zijn. Zo is er een fitnessruimte waarbij een gast zelf kan sporten maar zij kunnen er ook voor kiezen om mee te doen aan een van de groepslessen aan boord.

Bekijk de diverse Aida cruiseschepen

De informele sfeer wordt gecreëerd doordat er geen vaste kledingvoorschriften aan boord gelden en u kunt zelf bepalen wanneer u aan tafel gaat bij een van de restaurants. Een groot voordeel van dineren tijdens een Aida Cruise is dat de drankjes en fooien bij de buffet restaurants inbegrepen in de prijs. Geniet dus in alle rust en luxe van een overheerlijke maaltijd op een Aida cruiseschip. Kiest u voor Aida dat staat er u absoluut een mooie reis te wachten.

Faciliteiten aan boord en op het vaste land

Zodra u van boord gaat kunt u allerlei buiten activiteiten boeken, zoals bijvoorbeeld een fietstocht om de bestemming te verkennen of genieten van een rustige yoga les op het strand. Verder is het snorkelen ook erg populair onder de vakantiegangers. Wanneer u na een actieve dag wilt ontspannen aan boord, zijn er nog genoeg dingen die u kunt doen. Ga lekker uit eten bij een specialiteit restaurant of geniet van een voorstelling in het theater. Op deze manier vult u uw dagen veelzijdig in en kunt u uw ultieme vakantie beleven tijdens een mooie Aida Cruise. Ook voor de kinderen is er genoeg speelruimte zodat ook zij zich nooit zullen vervelen. Ga met een van de Aida cruises voor een geheel nieuwe en geweldige beleving en geniet van de informele sfeer om u heen. Boek uw reis voordelig online op onze website!

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken