◄ Terug naar zoekresultaten

Cruise West Middellandse Zee - 10 dagen op het cruiseschip MSC Orchestra van MSC Cruises

Deze cruise is helaas niet meer te boeken

MSC Orchestra

Het mooie luxe schip MSC Orchestra is nog redelijk nieuw: het is vanaf juni 2007 in de vaart. Dit schip is vergelijkbaar met de zusterschepen MSC Poesia, MSC Magnifica en de MSC Musica. Er zijn genoeg activiteiten en faciliteiten aan boord om u een onvergetelijke cruise te zorgen. Wat zich op het schip bevindt qua ontspanning: een beautysalon, thalassotherapie, 2 zwembaden, 4 jacuzzi's, yoga, een uitgebreid fitness centrum, een stoombad en een solarium. Voor sommige faciliteiten dient een kleine extra bijdrage te worden betaald. Ook amusement is goed vertegenwoordigd op dit schip. Er is een minigolf aanwezig, een tennisveld, bibliotheek, theater, internet cafe, golfsimulator, discotheek, diverse bars en lounges en een kaartkamer.

Op het schip is verder nog de mogelijkheid om te winkelen en u kunt gebruik maken van een sushi bar. Verder is er een rokerslounge en een wijnbar met wijnproeverij. Voor de kinderen is er een speelruimte beschikbaar met virtual reality spelletjes en een eigen zwembad. Alle hutten zijn voorzien van een televisie, kluisje, haardroger en een minibar. Het grootste deel van de hutten (800 van de 1275) zijn voorzien van een privé balkon. De buitenhutten zijn ook voorzien van een internetaansluiting. Verder zijn 17 hutten geschikt voor gasten met een handicap of beperkte mobiliteit.

Informatie over deze cruise

De cruise vertrekt vanuit Barcelona en reist voor de duur van 10 dagen.
Het schip betreft MSC Orchestra en de cruise operator is MSC Cruises.

> Meer info over het schip hier
> Meer info over de rederij hier
> Meer info over het gebied hier

Vaarschema

De cruise zal de volgende plaatsen op deze volgorde bezoeken:

  1. Barcelona
  2. Marseille
  3. Genua (Milaan)
  4. Málaga
  5. Casablanca
  6. Lissabon
  7. Barcelona

Voor meer informatie over de route kunt u contact opnemen met onze cruisespecialisten

Profiteer nu van de extra verlaagde winter sale tarieven !

Neem nu contact op, want persoonlijk contact voelt toch vertrouwder!

Wanneer u het formulier aan de rechterkant invult dan zal door een collega van het Toerkoop Cruisevakantie bureau contact worden opgenomen, via email of telefoon. U bent dan altijd verzekerd van een aanbod binnen onze laagste prijsgarantie en u ontvangt uitgebreide informatie over de desbetreffende cruise.

Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken