◄ Terug naar zoekresultaten

Cruise West Europa - 8 dagen op het cruiseschip Independence of the Seas van Royal Caribbean International

Deze cruise is helaas niet meer te boeken

Independence of the Seas

Independence of the Seas is een van de schepen uit de luxe Freedom categorie van Royal Caribbean. Op dit schitterende schip kunnen maar liefst 3600 mensen tegelijkertijd genieten van een fijne cruise vakantie. Een van de faciliteiten die dit schip bijzonder maken is FlowRider, een heus waterpark met golfsurf simulator. Verder zijn er nog meer activiteiten die u kunt ondernemen aan boord van de Independence of the Seas, waaronder film kijken in de outdoor bioscoop, basketbal, minigolf, schaatsen, wandklimmen en zelfs boksen in een heuse boksring.

Diverse restaurants

Op de Independence of the Seas vindt u uiteraard alle bekende Royal Caribbean restaurants. Zo kunt u kiezen voor een diner in het hoofdrestaurant, maar er zijn ook twee specialiteiten restaurants waar u heerlijk kunt dineren. Chops Grille is een on-board restaurant met onder andere steak & seafood en Portofino richt zich volledig op de Italiaanse keuken. Tenslotte zijn er nog extra restaurantjes te vinden op de Independence of the Seas, namelijk Johnny Rockets, een 50's style restaurant en een Italiaans restaurantje genaamd Giovanni's Table.

Luxueuze hutten

Tijdens uw verblijf op de Independence of the Seas kunt u genieten in luxe hutten die allen voorzien zijn van een flatscreen televisie. Er zijn verschillende soorten hutten, zowel met als zonder balkon. Ook is er de mogelijkheid om te overnachten in een luxe suite op de Independence of the Seas, waar ook nog eens enkele extra voordelen aan vast zitten. Zo kunt u inchecken met prioriteit, zijn er eersteklas stoelen voor u gereserveerd bij de theater shows en kunt u van een privé ontbijt en lunch genieten.

Entertainment, shows en meer...

Er zijn talloze manieren om u te amuseren tijdens uw Independence of the Seas cruise, waaronder Broadway shows in het theater, schaats shows op de ijsbaan, een casino in de stijl van Las Vegas, vele bars en clubs en natuurlijk de nodige winkels waar naar hartenlust geshopt kan worden. Een verblijf op de Royal Caribbean Independence of the Seas is dus absoluut een geweldige ervaring.

Informatie over deze cruise

De cruise vertrekt vanuit Southampton (Londen) en reist voor de duur van 8 dagen.
Het schip betreft Independence of the Seas en de cruise operator is Royal Caribbean International.

> Meer info over het schip hier
> Meer info over de rederij hier
> Meer info over het gebied hier

Vaarschema

De cruise zal de volgende plaatsen op deze volgorde bezoeken:

  1. Southampton (Londen)
  2. Gijon
  3. Bilbao
  4. Cherbourg
  5. Le Havre (Parijs)
  6. Southampton (Londen)

Voor meer informatie over de route kunt u contact opnemen met onze cruisespecialisten

Neem nu contact op, want persoonlijk contact voelt toch vertrouwder!

Wanneer u het formulier aan de rechterkant invult dan zal door een collega van het Toerkoop Cruisevakantie bureau contact worden opgenomen, via email of telefoon. U bent dan altijd verzekerd van een aanbod binnen onze laagste prijsgarantie en u ontvangt uitgebreide informatie over de desbetreffende cruise.

Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken