Ontdek Europa opnieuw met een cruise door Europa

Een stedentrip is iets dat veel Nederlanders doen wanneer ze een weekendje of weekje weg gaan. Vaak zijn het de standaard steden als Istandbul en Rome die veel toeristen trekken. Beleef deze drukke trekpleisters nu in combinatie met bestemmingen die minder bekend zijn middels een cruise door Europa. Ervaar de luxe faciliteiten op het schip en wordt op een ontspannen en prettige manier van bestemming naar bestemming geleid.  Cruises door Europa zijn ontzettend geliefd onder Nederlandse reizigers want de luxe die deze schepen te bieden hebben zorgen voor een onvergetelijke vakantie. Wanneer u slaapt vaart het schip rustig verder naar een volgende bestemming zodat u iedere keer weer uitgerust aankomt.

Met de Disney cruise Europa ontdekken

Wie houdt er nu niet van Mickey Mouse en de hele groep van Disney figuren? Disney is en blijft een droom voor zowel jong en oud. Beleef alle magie die normaal alleen te vinden is in Disney land of Disney world nu op een van de Disney cruises door Europa. Er is ontzettend veel te doen voor jong en oud. Voel u jeugdig en vrij op deze mooi uitgeruste schepen en wie weet komt u wel een van de vele Disney figuren in het echt tegen! Laat u dus verrassen en boek een Disney cruise door Europa, een schitterende cruise voor jong en oud. Bekijk het aanbod Europa cruises online op Globus Cruise Vakanties.

Verschillende cruise mogelijkheden

Zoals u ziet zijn er diverse mogelijkheden omtrent het maken van een cruise door Europa. Het is een  veelzijdig continent waar u in alle luxe kunt genieten van de schitterende landschappen, culturele bezienswaardigheden en bruisende steden. Ongeacht of u kiest voor een Disney cruise in Europa of een van de andere cruises door Europa: u vindt beslist een geschikte cruise bij Globus Cruise Vakanties!

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken