◄ Terug naar zoekresultaten

Cruise West Europa - 13 dagen op het cruiseschip MSC Sinfonia van MSC Cruises

Deze cruise is helaas niet meer te boeken

MSC Sinfonia

Het sfeervolle, gastvrije en gezellige schip de MSC Sinfonia is speciaal ontworpen en gebouwd voor de Europese markt. Het schip is zeker niet klein, maar liefst 59.000 ton, maar door het unieke design van dit mooie cruiseschip is er in de vele lounges en bars een intieme sfeer gecreëerd. Dit schip wordt bestuurd door Europese officieren en is in principe ingericht op de Europese gast. U zult over het hele schip dan ook genoeg kenmerken tegenkomen. De hutten op de MSC Sinfonia zijn luxe en ruim ingericht, en voorzien van veel faciliteiten. Faciliteiten zoals een kluisje en een minibar zullen niet ontbreken. Behalve de drie restaurants is er ook nog een zelfservice restaurant aanwezig. Hier kunt u bijna de klok rond iets te eten krijgen. Men heeft ook aan de gezinnen gedacht: er zijn verschillende kinderspeelruimtes en (kinder)zwembaden aanwezig op het schip waar de kleintjes heerlijk kunnen spelen en zwemmen. Ook voor ontspanning komt u bij de MSC Sinfonia zeker aan uw trekken. Er zijn genoeg faciliteiten hiervoor aanwezig, zoals onder andere een internetcafé, virtual reality center, fitnessruimte, schoonheidssalon, golfsimulator en een sauna. Ook is er een zwembad met ligstoelen en de whirlpool. Let op: bij sommige van deze activiteiten/faciliteiten moet worden bijbetaald.
 

Informatie over deze cruise

De cruise vertrekt vanuit Genua (Milaan) en reist voor de duur van 13 dagen.
Het schip betreft MSC Sinfonia en de cruise operator is MSC Cruises.

> Meer info over het schip hier
> Meer info over de rederij hier
> Meer info over het gebied hier

Vaarschema

De cruise zal de volgende plaatsen op deze volgorde bezoeken:

  1. Kopenhagen
  2. Warnemunde (Berlijn)
  3. Goteborg
  4. Amsterdam
  5. Le Havre (Parijs)
  6. El Ferrol
  7. Cádiz (Sevilla)
  8. Marseille
  9. Genua (Milaan)

Voor meer informatie over de route kunt u contact opnemen met onze cruisespecialisten

Profiteer nu van de extra verlaagde winter sale tarieven !

Neem nu contact op, want persoonlijk contact voelt toch vertrouwder!

Wanneer u het formulier aan de rechterkant invult dan zal door een collega van het Toerkoop Cruisevakantie bureau contact worden opgenomen, via email of telefoon. U bent dan altijd verzekerd van een aanbod binnen onze laagste prijsgarantie en u ontvangt uitgebreide informatie over de desbetreffende cruise.

Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken