Welke cruise past bij u? Wat is het gewenst vaargebied? Welke rederij heeft uw voorkeur? Hoe lang wilt u weg? Vertrekdatum tussen en Bekijk cruises

Cruise vanuit Rotterdam

Wanneer u op een cruisevakantie gaat, is het het prettigst wanneer u kunt vertrekken vanuit uw eigen land. Daarom kunt u bij Globus Cruisevakanties ook een cruise vanuit Rotterdam boeken. U vertrekt dan vanaf de cruise terminal in Rotterdam. U hoeft dan niet al vóór uw vertrek een vermoeiende reis te maken, maar kunt juist zonder stress aan uw vakantie beginnen. Bovendien krijgt u bij vertrek vanuit Rotterdam direct een hoogtepunt te zien: het Noordzeekanaal en de Nieuwe Waterweg.

Cruise terminal Rotterdam zeer populair

De afgelopen jaren vertrekken steeds meer grote rederijen met hun cruises vanuit Rotterdam en andere Nederlandse cruisehavens. De cruise terminal in Rotterdam is dan ook razend populair. De ze cruiseterminal is bovendien zeer modern en geeft een prachtig uitzicht over de Erasmusbrug en de Maas. Tegelijkertijd zijn er ook veel cruises die niet vertrekken vanuit Rotterdam, maar er juist aankomen!

Vult u in onze zoekmachine uw bestemming in. U krijgt dan alle cruises met de bestemming te zien. Daarna kunt u ook de gewenste vertrekhaven selecteren.

Voordelen van cruises vanuit Rotterdam

Bent u nog niet overtuigd? Hieronder sommen wij nogmaals de voordelen op van cruises vanuit Rotterdam:

  • U hoeft geen lange reis te maken alvorens het vertrek van uw cruise;
  • Hierdoor hoeft u geen extra vlucht te boeken en bespaart u kosten;
  • U kunt eenvoudig weggebracht worden door familie of vrienden;
  • U krijgt direct een aantal hoogtepunten te zien!

Is vertrek vanuit Rotterdam niet uw ideale cruisereis? Bij Globus Cruise Vakanties kunt u ook vertrekken vanuit andere cruisehavens in Nederland. Gebruik voor het aanbod de zoekfunctie op onze website of neem contact met ons op via 043-3671700.

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken