◄ Terug naar zoekresultaten

Cruise Trans-Atlantisch - 21 dagen op het cruiseschip MSC Lirica van MSC Cruises

Deze cruise is helaas niet meer te boeken

MSC Lirica

MSC cruises heeft een vloot met allerlei verschillende schepen qua grootte en faciliteiten. Een van deze schepen is de MSC Lirica, die onder de middelgrote cruiseschepen valt. Het schip geeft onderdak aan meer dan 2000 passagiers die de keuze hebben uit verschillende hutsoorten. Deze hutten zijn allemaal erg ruim en geven de passagiers alle faciliteiten die van een hut verwacht mogen worden, waaronder een minbar en een persoonlijk kluisje om waardevolle spullen in op te bergen. Qua eten kunt u uw hart ophalen op de MSC Lirica. Er zijn namelijk drie restaurants én een zelfservice restaurant waar u bij de laatstgenoemde 24/7 kunt genieten van een hapje en een drankje.

Aan boord van de MSC Lirica kunt u altijd vriendelijk, gezellig en gastvrij personeel vinden dat altijd voor u klaar zal staan. De service staat hier hoog in het vaandel en er wordt ook alles aan gedaan om dit uit te stralen. Als passagier komt u nooit iets te kort wanneer het aankomt op de  activiteiten aan boord. Zo zijn er twee zwembaden, een bibliotheek, een casino, een Virtual Reality Center, een discotheek, een kapper en nog vele andere zaken aanwezig aan boord. Voor gezinnen met jonge kinderen is het ook heerlijk ontspannen op het schip doordat er twee kinderclubs aanwezig zijn die uw kinderen graag bezig houden gedurende de dag. Een prima vakantie beleeft u dus op de MSC Lirica.
 

Informatie over deze cruise

De cruise vertrekt vanuit Rio de Janeiro en reist voor de duur van 21 dagen.
Het schip betreft MSC Lirica en de cruise operator is MSC Cruises.

> Meer info over het schip hier
> Meer info over de rederij hier
> Meer info over het gebied hier

Vaarschema

De cruise zal de volgende plaatsen op deze volgorde bezoeken:

 1. Genua (Milaan)
 2. Marseille
 3. Cartagena
 4. Málaga
 5. Casablanca
 6. Santa Cruz de Tenerife (Tenerife)
 7. Fortaleza
 8. Salvador da Bahia
 9. Ilheus
 10. Ilhabela
 11. Santos
 12. Rio de Janeiro

Voor meer informatie over de route kunt u contact opnemen met onze cruisespecialisten

Profiteer nu van de extra verlaagde winter sale tarieven !

Neem nu contact op, want persoonlijk contact voelt toch vertrouwder!

Wanneer u het formulier aan de rechterkant invult dan zal door een collega van het Toerkoop Cruisevakantie bureau contact worden opgenomen, via email of telefoon. U bent dan altijd verzekerd van een aanbod binnen onze laagste prijsgarantie en u ontvangt uitgebreide informatie over de desbetreffende cruise.

Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken