◄ Terug naar zoekresultaten

Cruise Trans-Atlantisch - 13 dagen op het cruiseschip Jewel of the Seas van Royal Caribbean International

Deze cruise is helaas niet meer te boeken

Jewel of the Seas

Een van de prachtige schepen uit de Radiance klasse Royal Caribbean schepen is het mooie Jewel of the Seas. De schepen in deze klasse beschikken over glazen muren, waardoor het open karakter van het schip wordt benadrukt. Er zijn diverse faciliteiten te vinden op dit schip, die er stuk voor stuk voor zorgen dat u een schitterende vakantie zult beleven. Zo vindt u onder andere een theater aan boord, waar u kunt genieten van mooie broadway shows. Verder zijn er nog andere faciliteiten, zoals een mooi Vegas-style casino een zestiental bars en clubs en leuke winkels waar taxfree geshopt kan worden.

Dineren aan boord

Qua diner zult u op een Jewel of the Seas cruise niets tekort komen. Er zijn namelijk diverse restaurant waaruit u kunt kiezen, onder andere het hoofdrestaurant, de pizzeria, Chops Grille (Steakhouse) en PortoFino met Italiaanse specialiteiten. Verder kunt u bij Café Latté-Tudes terecht voor diverse soorten koffie. 

Zwemmen en zonnen

Qua zwembaden kunt u uw hart ophalen op een Jewel of the Seas cruise. Dit schip beschikt namelijk over drie zwembaden en drie whirlpools. Tevens is er een Solarium en kunt u gebruik maken van het fitness center met de beste fitness apparatuur en waar u daarnaast sportieve lessen kunt volgen in onder andere Tai Chi. Voor de gamers is er een leuke gamehal te vinden waar elk moment van de dag gespeeld kan worden.

Op de Jewel of the Seas kunt u de meest luxe faciliteiten vinden die er voor zorgen dat uw vakantie en dit maakt uw cruisevakantie tot de ultieme droomvakantie!

Informatie over deze cruise

De cruise vertrekt vanuit San Juan (Puerto Rico) en reist voor de duur van 13 dagen.
Het schip betreft Jewel of the Seas en de cruise operator is Royal Caribbean International.

> Meer info over het schip hier
> Meer info over de rederij hier
> Meer info over het gebied hier

Vaarschema

De cruise zal de volgende plaatsen op deze volgorde bezoeken:

  1. Civitavecchia (Rome)
  2. Valencia
  3. Lissabon
  4. Ponta Delgada (Azoren)
  5. San Juan (Puerto Rico)

Voor meer informatie over de route kunt u contact opnemen met onze cruisespecialisten

Neem nu contact op, want persoonlijk contact voelt toch vertrouwder!

Wanneer u het formulier aan de rechterkant invult dan zal door een collega van het Toerkoop Cruisevakantie bureau contact worden opgenomen, via email of telefoon. U bent dan altijd verzekerd van een aanbod binnen onze laagste prijsgarantie en u ontvangt uitgebreide informatie over de desbetreffende cruise.

Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken