◄ Terug naar zoekresultaten

Cruise Stedencruise Noord Europa - 13 dagen op het cruiseschip Celebrity Silhouette van Celebrity Cruises

Deze cruise is helaas niet meer te boeken

Celebrity Silhouette

In de meest luxe klasse van Celebrity schepen bevindt zich onder andere de Celebrity Silhouette. Dit schip is hetzelfde als haar zusters Solstice, Equinox en Eclipse. Meer dan driekwart van de hutten is voorzien van een balkon en daarbij zijn de hutten ruim en luxe ingericht. Het schip heeft een zeer open en ruime uitstraling, wat goed te zien is aan de open dekken.

Voor meer luxe kunt u kiezen voor een Aqua Class hut. Deze hut is voorzien van een privé balkon en er zitten nog meer voordelen aan. Zo kunt u exclusief gebruik maken van het specialiteitenrestaurant Blu en de Aqua Spa relaxruimte. Voor de rest van de reizigers is er overigens ook genoeg keuze qua restaurants. U kunt plaatsnemen in Tuscan Grille (Italiaans) en Murano (Europees). Ook is er Qsine, het zeer moderne restaurant waar de wijnkaart en menukaart op de iPad worden gepresenteerd.

Aan boord zijn diverse lounges en cafeetjes te vinden die stuk voor stuk modern en luxueus zijn ingericht. Zo kunt u plaatsnemen in de Sky Observation Lounge met een adembenemend uitzicht over de zee. Verder is er de mogelijkheid om te genieten van shows zoals cabaret, theater en film in de Celebrity Central. Ook is er de Lawn Club met een écht grasveld. Is het te druk? Trek u dan even terug in de Alcoves: acht privé lounges waar u in alle rust kunt genieten.
 

Informatie over deze cruise

De cruise vertrekt vanuit Amsterdam en reist voor de duur van 13 dagen.
Het schip betreft Celebrity Silhouette en de cruise operator is Celebrity Cruises.

> Meer info over het schip hier
> Meer info over de rederij hier
> Meer info over het gebied hier

Vaarschema

De cruise zal de volgende plaatsen op deze volgorde bezoeken:

 1. Amsterdam
 2. Dover (Londen)
 3. Glasgow
 4. Glasgow
 5. Liverpool
 6. Liverpool
 7. Dublin
 8. Cobh (Cork)
 9. St. Peter Port (Guernsey)
 10. Le Havre (Parijs)
 11. Amsterdam

Voor meer informatie over de route kunt u contact opnemen met onze cruisespecialisten

Neem nu contact op, want persoonlijk contact voelt toch vertrouwder!

Wanneer u het formulier aan de rechterkant invult dan zal door een collega van het Toerkoop Cruisevakantie bureau contact worden opgenomen, via email of telefoon. U bent dan altijd verzekerd van een aanbod binnen onze laagste prijsgarantie en u ontvangt uitgebreide informatie over de desbetreffende cruise.

Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken