◄ Terug naar zoekresultaten

Cruise Pacific - 10 dagen op het cruiseschip Explorer of the Seas van Royal Caribbean International

Deze cruise is helaas niet meer te boeken

Explorer of the Seas

De Explorer of the Seas is één van de schepen in de Royal Caribbean vloot die in de Voyager klasse thuishoren. Dit schip is de basis van een fantastische cruise vakantie voor het hele gezin. De hutten op het schip zijn in te delen in vier categoriën, namelijk interior, outside, balcony en suite.

Kindvriendelijk cruisen

De Explorer of the Seas is zeer kindvriendelijk want er is voldoende te beleven voor de kids. Zo is er het Adventure Ocean Jeugdprogramma, waar er voor elke leeftijdscategorie activiteiten worden georganiseerd, ook voor baby's en peuters. Ook is er een tiener disco en bepaalde lounge areas op het schip, speciaal voor tieners. Er is een kids zwembad met waterglijbaan voor eindeloos speelplezier en tenslotte kunt u met het hele gezin deelnemen aan spelletjes en lessen, geschikt voor alle leeftijden.

Entertainment en shoppen

Qua entertainment zit u goed op de Explorer of the Seas, want u kunt onder andere genieten van een heuse Broadway show in het theater en een spectaculaire ijsdansshow op de indoor schaatsbaan. U kunt gebruik maken van een van de vijftien verschillende bars, clubs en lounges waar u tot in de late uurtjes kunt genieten. Ook is er een shopping center waar u terecht kunt voor kleding, sieraden en parfums. Shoppen in deze winkels is overigens extra voordelig, want het is tax-free.

Eetgelegenheden aan boord

Gedurende uw Explorer of the Seas cruise kunt u kiezen uit diverse restaurants waar tongstrelende gerechten worden geserveerd. Er zijn twee specialiteiten restaurants, namelijk het Italiaanse Portofino en het grillrestaurant Chops Grille. Verder zijn er nog wat andere restaurantjes met elk hun eigen thema, zoals het 50's restaurant Johnny Rockets en Jade met haar Aziatische keuken. Tenslotte kunt u kiezen voor het Ben & Jerry's cafe, koffie en gebak bij Café Promenade en natuurlijk room service.

Explorer of the Seas cruises zijn absoluut de moeite waard, dus boek uw cruisevakantie op de Explorer of the Seas vandaag nog!

Informatie over deze cruise

De cruise vertrekt vanuit Sydney en reist voor de duur van 10 dagen.
Het schip betreft Explorer of the Seas en de cruise operator is Royal Caribbean International.

> Meer info over het schip hier
> Meer info over de rederij hier
> Meer info over het gebied hier

Vaarschema

De cruise zal de volgende plaatsen op deze volgorde bezoeken:

  1. Sydney
  2. Port d`Easo (Lifou)
  3. Vila
  4. Mystery Island
  5. Nouméa (Grand Terre)
  6. Sydney

Voor meer informatie over de route kunt u contact opnemen met onze cruisespecialisten

Neem nu contact op, want persoonlijk contact voelt toch vertrouwder!

Wanneer u het formulier aan de rechterkant invult dan zal door een collega van het Toerkoop Cruisevakantie bureau contact worden opgenomen, via email of telefoon. U bent dan altijd verzekerd van een aanbod binnen onze laagste prijsgarantie en u ontvangt uitgebreide informatie over de desbetreffende cruise.

Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken