Cruisen door de Pacific

De Pacific is een groot gebied rondom de Grote Oceaan. Een Pacific cruise brengt u in landen als Australië en Nieuw Zeeland. Oceanië is namelijk een bijzonder werelddeel dat voor veel mensen op het lijstje van vakantiebestemmingen staat. Australië kent moderne steden en een indrukwekkende outback, in Nieuw Zeeland kunt u de ruige natuur ontdekken en tussen deze landen liggen prachtige eilanden, omgeven door een azuurblauwe zee. Op deze eilanden kunt u genieten van de regenwouden, betoverende watervallen, bergen en schitterende stranden.  Dit werelddeel kan u een immense verscheidenheid aan landschappen en culturen bieden, die allemaal bezocht kunnen worden tijdens een cruise naar de Pacific.

Ga voor ruige natuur en imposante metropolen

Altijd al eens Sydney of Melbourne willen bezoeken? Of kiest u toch voor Newcastle? Tijdens een cruise rond Australië kunt u al deze steden bezoeken en daarnaast de natuur en cultuur van Australië ontdekken. Of bent u meer geïnteresseerd in een cruise naar Nieuw Zeeland en wilt u de ruige natuur aanschouwen in de een van de vele nationale parken die het land rijk is? Ook voor u biedt Globus Cruise Vakanties een passende cruise naar Nieuw Zeeland. Voor degenen die niet niet kunnen of willen kiezen, is er een combinatie cruise naar Australië en Nieuw Zeeland mogelijk. Op deze manier bezoekt u alle bezienswaardigheden in deze twee landen op een luxe en comfortabele manier.

Boek een voordelige Pacific cruise online

Afwisselende landschappen, onaangetaste natuur, regenwouden, exotische stranden en dynamische steden. Dit zijn dé kenmerken van de landen die zich bevinden aan het Pacific vaargebied. Het zijn één voor één bestemmingen met afwisseling van zowel natuur als cultuur. Geniet van romantische nachten, de mooie uitzichten, witte stranden met de heldere zee en daarnaast de ruige natuur en verschillende culturen tijdens een cruise in Australie of Nieuw-Zeeland. Een dergelijke cruise is een vakantie die u nooit meer zult vergeten. Boek uw cruise naar Nieuw-Zeeland of Australië nu voordelig online op onze website. Ook kunt u contact met ons opnemen: onze cruise specialisten staan voor u klaar met professioneel advies.

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken