◄ Terug naar zoekresultaten

Cruise Oostzee met St. Petersburg - 7 dagen op het cruiseschip AIDAdiva van AIDA Cruises

Deze cruise is helaas niet meer te boeken

AIDAdiva

De rederij AIDA is van Duitse afkomst en heeft zijn streven om een zo informeel mogelijke sfeer te creëren. Dit doet men door de schepen zoals de AIDAdiva te voorzien van een moderne uitstraling. Vele diners worden genuttigd in een van de buffet restaurants waarbij u als passagier zelf kunt bepalen wanneer u aan tafel schuift en aan welke tafel u plaatsneemt. Ook zijn de fooien en drankjes inbegrepen bij de cruiseprijs, wat betekent dat u ongelimiteerd kunt genieten aan boord van de AIDAdiva! Mocht u voor meer luxe willen gaan, dan kunt u dineren in één van de drie specialiteitenrestaurants. Hier kunt u á la carte eten tegen een bijbetaling.

Het hart van het schip, ook wel het theatrium bevat een wellness center van maar liefst 2000m2 aan oppervlakte. Laat u dus eens lekker verwennen en kom hier helemaal tot rust. Verder zijn hier ook bars en lounges te vinden waar u altijd terecht kunt voor een heerlijk drankje.

Na een ontspannen dag kunt u hierna meedoen aan een buitenactiviteit zoals volleybal, golf putting of jogging track. Ook kunt u meedoen aan vele activiteiten die georganiseerd worden wanneer het schip aan land is, zo kunt u een yogales meedoen op het strand of mountainbiken door de straten van de stad. Beleef uw vakantie op een geheel nieuwe manier aan boord van de AIDAdiva.

Informatie over deze cruise

De cruise vertrekt vanuit Warnemunde (Berlijn) en reist voor de duur van 7 dagen.
Het schip betreft AIDAdiva en de cruise operator is AIDA Cruises.

> Meer info over het schip hier
> Meer info over de rederij hier
> Meer info over het gebied hier

Vaarschema

De cruise zal de volgende plaatsen op deze volgorde bezoeken:

  1. Warnemunde (Berlijn)
  2. Tallinn
  3. St. Petersburg
  4. Helsinki
  5. Warnemunde (Berlijn)

Voor meer informatie over de route kunt u contact opnemen met onze cruisespecialisten

Neem nu contact op, want persoonlijk contact voelt toch vertrouwder!

Wanneer u het formulier aan de rechterkant invult dan zal door een collega van het Toerkoop Cruisevakantie bureau contact worden opgenomen, via email of telefoon. U bent dan altijd verzekerd van een aanbod binnen onze laagste prijsgarantie en u ontvangt uitgebreide informatie over de desbetreffende cruise.

Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken