◄ Terug naar zoekresultaten

Cruise Middellandse Zee - 13 dagen op het cruiseschip Brilliance of the Seas van Royal Caribbean International

Deze cruise is helaas niet meer te boeken

Brilliance of the Seas

De Brilliance of the Seas is een schip uit de Radiance klasse van Royal Caribbean. Dit schip is voor een groot deel voorzien van glazen buiten"muren". Hierdoor heeft u een optimale op zee ervaring met schitterende uitzichten. Dankzij het gestroomlijnde ontwerp hebben deze schepen het uiterlijk van een groot jacht. Ook de nostalgische inrichting doet hier in veel opzichten aan denken met houten lambriseringen en weelderige plantengroei. Daarnaast biedt de Brilliance of the Seas natuurlijk ook de faciliteiten die u van een Royal Caribbean schip gewend bent, zoals een theater, , een casino, een sportdek met volop faciliteiten en natuurlijk de welbekende rotsklimwand die tot 60 meter boven zee uit torent.

Veel restaurants en bars

Er zijn volop dineer mogelijkheden op de Brilliance of the Seas. Natuurlijk kunt u kiezen voor het hoofdrestaurant, maar er zijn ook andere opties. Zo is er Giovanni's Table, het Italiaanse specialiteitenrestaurant, en Chops Grille dat bekend staat om zijn heerlijke steaks. Verder kunt u Aziatisch eten in Izumi en voor Mexicaanse gerechten gaat u langs bij Rita's Cantina. Tenslotte zijn er talloze barretjes en lounges waar een lekker drankje gedronken kan worden.

Fitness, voetbal of gamen?

Voor de sportfanaten is er niet alleen een fitness center aanwezig waar tevens diverse groepslessen gevolgd kunnen worden, maar ook andere sportfaciliteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een multifunctioneel sportveld voor voetbal, volleybal en basketbal, een minigolfbaan en een jogging track. Verder is er een game hal waar de nodige games gespeeld kunnen worden.

Op de Brilliance of the Seas zijn voor elke cruiseganger volop uitdagingen te vinden en dit maakt uw cruisevakantie tot de ultieme droomvakantie!

Informatie over deze cruise

De cruise vertrekt vanuit Barcelona en reist voor de duur van 13 dagen.
Het schip betreft Brilliance of the Seas en de cruise operator is Royal Caribbean International.

> Meer info over het schip hier
> Meer info over de rederij hier
> Meer info over het gebied hier

Vaarschema

De cruise zal de volgende plaatsen op deze volgorde bezoeken:

  1. Barcelona
  2. Villefranche-sur-Mer (Nice)
  3. Livorno (Florence/Pisa)
  4. Civitavecchia (Rome)
  5. Dubrovnik
  6. Venetie
  7. Venetie
  8. Ravenna
  9. Kotor
  10. Barcelona

Voor meer informatie over de route kunt u contact opnemen met onze cruisespecialisten

Neem nu contact op, want persoonlijk contact voelt toch vertrouwder!

Wanneer u het formulier aan de rechterkant invult dan zal door een collega van het Toerkoop Cruisevakantie bureau contact worden opgenomen, via email of telefoon. U bent dan altijd verzekerd van een aanbod binnen onze laagste prijsgarantie en u ontvangt uitgebreide informatie over de desbetreffende cruise.

Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken