Welke cruise past bij u? Wat is het gewenst vaargebied? Welke rederij heeft uw voorkeur? Hoe lang wilt u weg? Vertrekdatum tussen en Bekijk cruises

Cruise Canarische Eilanden

Op vakantie wilt u lekker weer en zon. Een cruise naar de Canarische Eilanden is het recept voor de perfecte zonvakantie, zelfs in de winter! Binnen de Canarische Eilanden zijn er diverse bestemmingen waarvan u kunt genieten. Vaak wordt een cruise naar de Canarische Eilanden gecombineerd met cruisen op de Middellandse Zee. Indien gewenst regelen wij de cruise naar de Canarische Eilanden inclusief vlucht en eventuele reisbegeleiding. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Prachtige Spaanse eilanden

De Canarische Eilanden staan ook wel bekend als de Spaanse eilanden. Vanaf de zee zijn zij een merkwaardige, maar vooral prachtige aanschouwing. Sommige eilanden hebben de meest mooie stranden, terwijl anderen bergachtig zijn met rotsachtige kusten. Tenerife is het grootste Canarische Eiland. Vooral de natuur in Tenerife is bijzonder. Zo vindt u er bijvoorbeeld bananenplantages en druiventeelt. Een cruise naar de Canarische Eilanden komt ook in de buurt van bijvoorbeeld oude Portugese vissersplaatsjes. Uiteraard komen ook de grotere steden als Lissabon en Madeira aan bod.

Zonvakantie Canarische Eilanden

Wanneer u op zoek bent naar een zonvakantie en een reis waarbij u niets anders hoeft te doen dan ontspannen, dan is een cruise perfect voor u:

  • Via de zee komt u op de ene prachtige bestemming na de andere;
  • U hoeft geen vervoer meer te regelen;
  • Vlucht en/of hotel bijboeken is geen enkel probleem.

Activiteiten Canarische Eilanden cruise

Bij de Canarische Eilanden is genoeg te beleven, voor ieder wat wils. Uiteraard zullen diegenen die op zoek zijn naar een zonvakantie de tijd van hun leven hebben. Daarnaast kan er genoten worden van de prachtige natuur op de eilanden en zijn er verschillende mogelijkheden voor excursies. Op het cruiseschip kunt u zonnen, zwemmen, eten en nog veel meer. Kortom: een Canarische Eilanden vakantie met cruiseschip is non-stop genieten.

Wilt u ook een zonvakantie naar de Canarische Eilanden? Of bent u op zoek naar een cruise naar de Canarische Eilanden inclusief vlucht? Neem dan contact op met ons reisbureau. Wij stellen voor u een offerte op maat op en regelen uw cruisevakantie van A tot Z!

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken