◄ Terug naar zoekresultaten

Cruise Canarische Eilanden en Madeira - 8 dagen op het cruiseschip AIDAsol van AIDA Cruises

Deze cruise is helaas niet meer te boeken

AIDAsol

De AIDAsol is een van de nieuwste Clubschepen en kenmerkt zich vooral door moderniteit. Dit cruiseschip bevat dezelfde uitgebreide faciliteiten als het zusterschip AIDAblu en het is vanaf april 2011 in de vaart. Tijdens het ontwerpen en bij de bouw van dit schip is de nadruk gelegd op verwennerij en ontspanning.

Uitgebreide Wellness faciliteiten

Als u van wellness en Spa houdt, bent u bij de AIDAsol aan het goede adres. De luxueuze Spa hut geeft een directe toegang naar het Wellness Centrum, yoga cursus, een exclusief Spa pakket (inclusief massagebehandeling), de diensten van een butler en een theeceremonie. Dit Wellness Centrum is in totaal 2600 m2 groot en bevat stoombaden, sauna's, aanbod van allerlei verschillende behandelingen en relaxruimtes.

Culinair genieten op de AIDAsol

Ook is er aan de culinaire liefhebber gedacht. Er zijn zeven restaurants met een uitgebreid scala aan internationale gerechten.  Houdt u van bier? Dan bent u helemaal thuis op dek 10, want hier kunt u een vers getapt biertje drinken in het Brauhaus. Wijnliefhebber? Dan is er voor u de Vinothek. Het zonnedek is voorzien van een groot bioscoopscherm en het sportdek is ruim opgezet. Het centrale deel van het schip is het Theatrium, wat ook wel bekend staat als een gezellige ontmoetingsplaats. Het Theatrium is een combinatie van bar, theater en atrium, en heeft een totale oppervlakte van in totaal 3000 m2, verdeeld over drie verschillende dekken.

Informatie over deze cruise

De cruise vertrekt vanuit Las Palmas (Gran Canaria) en reist voor de duur van 8 dagen.
Het schip betreft AIDAsol en de cruise operator is AIDA Cruises.

> Meer info over het schip hier
> Meer info over de rederij hier
> Meer info over het gebied hier

Vaarschema

De cruise zal de volgende plaatsen op deze volgorde bezoeken:

  1. Las Palmas (Gran Canaria)
  2. Funchal (Madeira)
  3. Arrecife (Lanzarote)
  4. Santa Cruz de la Palma (La Palma)
  5. Santa Cruz de Tenerife (Tenerife)
  6. Las Palmas (Gran Canaria)

Voor meer informatie over de route kunt u contact opnemen met onze cruisespecialisten

Neem nu contact op, want persoonlijk contact voelt toch vertrouwder!

Wanneer u het formulier aan de rechterkant invult dan zal door een collega van het Toerkoop Cruisevakantie bureau contact worden opgenomen, via email of telefoon. U bent dan altijd verzekerd van een aanbod binnen onze laagste prijsgarantie en u ontvangt uitgebreide informatie over de desbetreffende cruise.

Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken