◄ Terug naar zoekresultaten

Cruise Azië - 13 dagen op het cruiseschip Celebrity Millennium van Celebrity Cruises

Deze cruise is helaas niet meer te boeken

Celebrity Millennium

Het eerste schip in de Millennium klasse van Celebrity is uiteraard de Celebrity Millennium. Het schip heeft plaats voor ruim 2000 reizigers. Het schip is uiteraard uitgerust met Michael's Club, de fameuze bar met meer dan 50 internationale biersoorten, en het gezellige Cova Café di Milano.

Tegen bijbetaling kunt u gebruik maken van de specialiteitenrestaurants RMS Olympic en het moderne Qsine, waar het menu en de wijnkaart worden gepresenteerd op een iPad. Verder zijn er onder andere een ijssalon, een martini bar en een wijnbar te vinden. Natuurlijk is er ook een hoofdrestaurant dat vrij toegankelijk is. In de iLounge kunt u contact houden met het thuisfront op heuse Apple computers. Verder zijn er natuurlijk voldoende winkels waar u kunt shoppen, en leuke bars en lounges waar u kunt genieten van een drankje. Entertainment wordt verzorgd in de Showlounge.

De zonliefhebber kan op  een van de zonnedekken genieten en er kan natuurlijk gebruik worden gemaakt van de zwembaden. In de Aqua Spa kan er heerlijk gerelaxt worden in de bubbelbaden en sauna's. Ook kan er tegen bijbetaling gebruik worden gemaakt van diverse behandelingen en de Perzische Tuin steam room. De Celebrity Millennium kan dus door als een zeer luxe uitgevoerd cruise schip.

Informatie over deze cruise

De cruise vertrekt vanuit Singapore en reist voor de duur van 13 dagen.
Het schip betreft Celebrity Millennium en de cruise operator is Celebrity Cruises.

> Meer info over het schip hier
> Meer info over de rederij hier
> Meer info over het gebied hier

Vaarschema

De cruise zal de volgende plaatsen op deze volgorde bezoeken:

  1. Hong Kong
  2. Hong Kong
  3. Chan May
  4. Phu My (Ho Chi Minh City)
  5. Laem Chabang (Bangkok)
  6. Laem Chabang (Bangkok)
  7. Nathan (Ko Samui)
  8. Singapore
  9. Singapore

Voor meer informatie over de route kunt u contact opnemen met onze cruisespecialisten

Neem nu contact op, want persoonlijk contact voelt toch vertrouwder!

Wanneer u het formulier aan de rechterkant invult dan zal door een collega van het Toerkoop Cruisevakantie bureau contact worden opgenomen, via email of telefoon. U bent dan altijd verzekerd van een aanbod binnen onze laagste prijsgarantie en u ontvangt uitgebreide informatie over de desbetreffende cruise.

Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken