◄ Terug naar zoekresultaten

Cruise Australië en Nieuw Zeeland - 14 dagen op het cruiseschip Radiance of the Seas van Royal Caribbean International

Deze cruise is helaas niet meer te boeken

Radiance of the Seas

Een van de meest luxe schepen uit de Radiance klasse van de Royal Caribbean vloot is het schip Radiance of the Seas. Dit schip is extra luxe ingericht omdat het recentelijk helemaal is opgeknapt en daarom is voorzien van talloze nieuwe features. Zo zijn er veel dineer opties bijgekomen. U kunt niet alleen kiezen uit de gebruikelijke restaurants zoals het hoofdrestaurant en diverse specialiteitenrestaurants Chops Grille en Portofino, maar ook uit Samba Grill (Steakhouse), Giovanni's Table (Italiaans), Rita's Cantina (Mexicaans), Izumi (Aziatisch) en Chef's Table. Dineren op de Radiance of the Seas is dus absoluut een fantastische culinaire ervaring.

Entertainment aan boord

Op een Radiance of the Seas cruise kunt u gebruik maken van diverse opties omtrent entertainment. Zo is er recentelijk een outdoor bioscoopscherm op het schip toegevoegd, maar ook de sportievelingen kunnen hun hart ophalen op dit schip. Het Radiance of the Seas cruise schip beschikt namelijk diverse sportfaciliteiten zoals een fitnesscenter, een klimwand, een basketbalveld, een jogging track en een mini golf baan. Shoppen doet u in de tax free winkeltjes in het shopping center. 's Avonds zijn er diverse shows in het theater en kunt u natuurlijk genieten van een drankje in de vele bars die op de Radiance of the Seas te vinden zijn.

Relax vakantie

Op het schip zijn drie zwembaden en drie whirlpools te vinden. Ook kunt u gebruik maken van de Vitality Spa waar u kunt genieten van diverse behandelingen zoals massages, gezichtsbehandelingen en acupunctuur. Een Radiance of the Seas cruise staat dus garant voor een luxe en ontspannende vakantie met heerlijk eten. Boek uw Radiance of the Seas cruise vandaag nog!

Informatie over deze cruise

De cruise vertrekt vanuit Sydney en reist voor de duur van 14 dagen.
Het schip betreft Radiance of the Seas en de cruise operator is Royal Caribbean International.

> Meer info over het schip hier
> Meer info over de rederij hier
> Meer info over het gebied hier

Vaarschema

De cruise zal de volgende plaatsen op deze volgorde bezoeken:

  1. Sydney
  2. Bay of Islands
  3. Auckland
  4. Tauranga
  5. Wellington
  6. Akaroa
  7. Dunedin
  8. Dusky Sound
  9. Doubtful Sound
  10. Sydney

Voor meer informatie over de route kunt u contact opnemen met onze cruisespecialisten

Neem nu contact op, want persoonlijk contact voelt toch vertrouwder!

Wanneer u het formulier aan de rechterkant invult dan zal door een collega van het Toerkoop Cruisevakantie bureau contact worden opgenomen, via email of telefoon. U bent dan altijd verzekerd van een aanbod binnen onze laagste prijsgarantie en u ontvangt uitgebreide informatie over de desbetreffende cruise.

Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken