◄ Terug naar zoekresultaten

Cruise Australië - 15 dagen op het cruiseschip Legend of the Seas van Royal Caribbean International

Deze cruise is helaas niet meer te boeken

Legend of the Seas

Een legende onder de cruiseschepen, dat is de Legend of the Seas. Dit is één van de schepen in de Vision Class van Royal Caribbean. Door recente upgrades is het hele schip nu uiterust met Wifi, beschikken de staterooms over flatscreen televisies en is er een groot bioscoopscherm te vinden bij het zwembad. Er zijn twee zwembaden aan boord van de Legend of the Seas en daarbij bevinden zich 4 Whirlpools en een heuse Vitality Spa waar u zich optimaal kunt ontspannen. Verder zijn er diverse andere faciliteiten zoals een fitness center met kwalitatieve apparatuur en diverse groepslessen, een klimwand, een minigolfbaan, een arcade hal met uitdagende games en een jogging track.

Restaurants aan boord

Natuurlijk wilt u ook lekker eten wanneer u een Legend of the Seas cruise maakt. Dit kan in één van de vele restaurants die zich aan boord bevinden. Natuurlijk is er de main dining room, maar u kunt ook kiezen voor de specialiteitenrestaurants zoals Izumi (Aziatische keuken), Chops Grille (Steakhouse/Grillhouse), Chef's Table (intiem dineren) en het gezellige Complimentary Park Café voor sandwiches en salades. Verder zijn er diverse bars zoals Café Latté-Tudes, waar de lekkerste koffie wordt geserveerd. Ook kan er een verfrissend ijsje worden gegeten in het officiële Ben & Jerry's Icecream café. Er is dus genoeg keuze.

Kindvriendelijke cruisen

Er zijn Baby- en Peuter programma's aan boord, en tevens is er een tiener-hangout-area en is er een discotheek. Doordat kinderen van alle leeftijden genoeg te doen hebben aan boord van de Legend of the Seas, kunt u er dus op vertrouwen dat een cruise op dit schip beslist een leuke familievakantie zal zijn. Bent u benieuwd naar de mogelijke cruise reizen die u met de Legend of the Seas kunt maken? Bekijk dan snel het aanbod en boek uw Legend of the Seas cruise via Globus Cruise Vakanties.

Informatie over deze cruise

De cruise vertrekt vanuit Singapore en reist voor de duur van 15 dagen.
Het schip betreft Legend of the Seas en de cruise operator is Royal Caribbean International.

> Meer info over het schip hier
> Meer info over de rederij hier
> Meer info over het gebied hier

Vaarschema

De cruise zal de volgende plaatsen op deze volgorde bezoeken:

  1. Sydney
  2. Brisbane
  3. Airlie Beach
  4. Cairns
  5. Darwin
  6. Benoa (Bali)
  7. Singapore

Voor meer informatie over de route kunt u contact opnemen met onze cruisespecialisten

Neem nu contact op, want persoonlijk contact voelt toch vertrouwder!

Wanneer u het formulier aan de rechterkant invult dan zal door een collega van het Toerkoop Cruisevakantie bureau contact worden opgenomen, via email of telefoon. U bent dan altijd verzekerd van een aanbod binnen onze laagste prijsgarantie en u ontvangt uitgebreide informatie over de desbetreffende cruise.

Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken