◄ Terug naar zoekresultaten

Cruise Alaska en Canada - 8 dagen op het cruiseschip Oosterdam van Holland America Line

Deze cruise is helaas niet meer te boeken

Oosterdam

De Oosterdam is een schip van Holland America Line dat deel uit maakt van de Vista klasse schepen. Deze schepen zijn speciaal voor een jonger publiek ontwikkeld. Dit is vooral in het gebruik van fellere kleuren terug te vinden waardoor het interieur erg modern doet overkomen. Ook met comfort is rekening gehouden. De glazen liften aan stuurboordzijde en bakboordzijde geven u een fenomenaal uitzicht over zee en over de verschillende dekken. Er zijn twee zwembaden op het schip aanwezig, waarvan één voorzien kan worden van een glazen dak op de dagen dat het weer iets minder is. Het teakhouten dek zorgt voor een ultieme luxe en rustige sfeer.

De vier restaurants die aanwezig zijn op de Oosterdam, bieden u gerechten van over de hele wereld welke zijn bereid door de beste koks. Ook over het amusement is nagedacht. Er is een show lounge op het voorschip waar diverse shows voor u worden uitgevoerd. Voor cabaretvoorstellingen bent u bij de Vista Lounge op de juiste plaats. Zoekt u meer culinair vermaak? Bezoek dan een van de kookdemonstraties in het Culinary arts center. Kinderen tot 12 jaar kunnen zich in het activiteitencentrum helemaal uitleven en de tieners beschikken over een loft dat speciaal voor hen is ontworpen. Er is dus voor alle leeftijden vermaak te vinden op de Holland America Line Oosterdam.

 

Informatie over deze cruise

De cruise vertrekt vanuit Vancouver en reist voor de duur van 8 dagen.
Het schip betreft Oosterdam en de cruise operator is Holland America Line.

> Meer info over het schip hier
> Meer info over de rederij hier
> Meer info over het gebied hier

Vaarschema

De cruise zal de volgende plaatsen op deze volgorde bezoeken:

  1. Seward (Anchorage)
  2. Haines
  3. Juneau
  4. Ketchikan
  5. Vancouver

Voor meer informatie over de route kunt u contact opnemen met onze cruisespecialisten

Neem nu contact op, want persoonlijk contact voelt toch vertrouwder!

Wanneer u het formulier aan de rechterkant invult dan zal door een collega van het Toerkoop Cruisevakantie bureau contact worden opgenomen, via email of telefoon. U bent dan altijd verzekerd van een aanbod binnen onze laagste prijsgarantie en u ontvangt uitgebreide informatie over de desbetreffende cruise.

Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken