Cruise Holland America Line

Beleef een geweldige Holland America Line Cruise in een van de authentiek uitgeruste cruiseschepen die deze rederij u te bieden heeft. De Holland America Line MS Rotterdam heeft maar liefst 15 schepen ter beschikking die allen een Nederlandse naam hebben. Al ruim 140 jaar zijn zij werkzaam in de cruise branche en service staat al die jaren hoog in het vaandel. Alle cruiseschepen varen nog steeds onder de Nederlandse vlag maar Holland America Line Rotterdam is momenteel in Amerikaanse handen. Carnival Cruises, een van de grootste cruise maatschappijen ter wereld, is eigenaar van HAL. 

Activiteiten en faciliteiten

Alle schepen van de Cruise Holland America Line kunnen vergeleken worden met een hoogwaardig hotel door alle faciliteiten die zij aanbieden. Of u nu een jong koppel bent, een gezin heeft met jonge en/of oudere kinderen of dat u lekker wilt genieten van uw oude dag. Voor al deze mensen is er voldoende te doen, dus voor verveling is er absoluut geen ruimte wanneer u een cruise maakt met HAL. Als ouder is het ook fijn als uw kinderen het naar hun zin hebben. Laat uw kinderen daarom genieten bij de kinderclub waar iedere dag weer leuke dingen worden georganiseerd. Tieners kunnen feesten en dansen tot in de late uurtjes in een fantastische disco. Voor iedereen is er dus iets leuks te beleven op een Holland America Line cruise.

Maak de keuze voor Holland America Line Rotterdam

De Holland America Line cruise schepen hebben allen een Nederlandse naam. Een van de schepen is de Rotterdam cruise. De Rotterdam is een middelgroot schip met diverse bars en lounges. Als bezoeker kunt u ook genieten van de spa en kunt u altijd in contact blijven met het thuisfront doordat er ook een internetruimte is ingericht. Dit schip vaart op vele zeeën, bezoek Noord- of Zuid-Europa of ga voor een verre reis richting Azië. Bijna alle windrichtingen zijn te bereiken met de Rotterdam dus een goede bestemming zal er vast en zeker bij zitten voor u. Bekijk alle cruises in ons overzicht en maak de keuze voor de reis die het beste bij u past. Boek uw Holland America Line Cruise online via Globus Cruise Vakanties.

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken