Welke cruise past bij u? Wat is het gewenst vaargebied? Welke rederij heeft uw voorkeur? Hoe lang wilt u weg? Vertrekdatum tussen en Bekijk cruises

Cruise aanbiedingen

Globus Cruisevakanties selecteert voor u de mooiste cruises tegen de laagste prijzen. Wij hanteren zelfs een laagste prijs garantie. Cruise vakantie aanbiedingen hebben wij niet alleen voor reizen dichtbij huis. Ook verre reizen kunnen via aanbiedingen geboekt worden. Wat dacht u van een cruise naar de Middellandse Zee of de Canarische Eilanden? Ook voor deze bestemmingen kunt u dikwijls cruise aanbiedingen vinden!

Waarom cruise vakantie aanbiedingen?

Een cruise aanbieding is zeer aantrekkelijk wanneer u op zoek bent naar een last-minute vakantie of juist een goedkope vakantie waarbij u zich nergens om hoeft te bekommeren. Met cruise aanbiedingen is zo'n vakantie goedkoper dan u denkt. Minicruises boekt u al voor voor een bedrag beneden de 100 euro, en cruisevakanties op zee zijn al voor een paar honderd euro mogelijk. Ook van all-inclusive cruisereizen verschijnen regelmatig aanbiedingen.

Diverse bestemmingen

Globus Cruisevakanties probeert het aanbod van van bestemmingen zo uitgebreid mogelijk te maken. Ook zien wij graag verschillende bestemmingen in de cruise aanbiedingen terugkomen. Ons doel is namelijk om u naar inspirerende plekken te brengen en u op een bijzondere manier kennis te laten maken met de wereld en de zee. U kunt bij ons aangeven vanuit welke haven u graag zou willen vertrekken. Wij stellen voor u een offerte op of informeren u over onze aanbiedingen.

Contact opnemen met Globus Cruisevakanties kan via het contactformulier of telefonisch via 043-3671700. Stuurt u liever een e-mail? Dat kan ook via cruises@reisburoglobus.nl.

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken