Welke cruise past bij u? Wat is het gewenst vaargebied? Welke rederij heeft uw voorkeur? Hoe lang wilt u weg? Vertrekdatum tussen en Bekijk cruises

Garantie en keurmerken

Globus Cruise Vakanties is een professionele onderneming en dit willen we dan ook graag uitstralen naar u als klant. Daarom gaan wij zeer transparant te werk en voorzien we u graag van zoveel mogelijk informatie omtrent de betrouwbaarheid van ons bedrijf. Daarom hebben we deze betrouwbaarheidspagina in het leven geroepen. Hier vindt u een uitleg van alle keurmerken die wij in ons bezit hebben. Hopelijk bieden deze de zekerheid dat u met een professioneel en legaal bedrijf te maken heeft.

Globus Cruise Vakanties is een onderdeel van Toerkoop reisburo Globus. Deze organisatie is al vele jaren actief in de vakantie business. Wanneer u veilig en vertrouwd uw cruise vakantie wilt boeken, dan bent u bij ons dus aan het juiste adres.

ANVR

De ANVR staat voor de Algemene Nederlandse Vereniging Reisondernemingen. Dit is een branchevereniging welke bestaat uit betrouwbare reisorganisaties in heel Nederland. Globus is het bezit van dit keurmerk, wat betekent dat het bedrijf aan alle voorwaarden voldoet die de ANVR stelt. U kunt hierbij denken aan consumentvriendelijke boekingsvoorwaarden en  duidelijke advertentievoorwaarden met prijzen inclusief belastingen en toeslagen.

Calamiteitenfonds

Globus Cruise Vakanties is tevens aangesloten bij het Calamiteitenfonds. Calamiteiten en rampen vallen namelijk niet binnen de reisverzekering of de annuleringsverzekering. Het is mogelijk dat de vakantie door een dergelijke gebeurtenis gecanceld of afgebroken moet worden. Het Calamiteitenfonds is in het leven geroepen om het financiële risico voor de reiziger zo veel mogelijk te minimaliseren.

SGR

De Stichting Garantiefonds Reisgelden, ook wel bekend onder de afkorting SGR, is een organisatie die de door de klant gemaakte kosten vergoedt wanneer de organisatie failliet dreigt te gaan. Globus Cruise Vakanties is hierbij aangemeld zodat het financiële risico van u als klant zeer beperkt is.

Zoals u hierboven kunt lezen is Globus Cruise Vakanties een zeer betrouwbare partij in de reisbranche. Om extra transparantie te bieden, voorzien we u ook van onze adresgegevens, kvk-gegevens en telefoon- en fax nummers.

 

 

 

Naam: Reisadviesbureau Globus
Vestigingsadres: Einsteinstraat 18
Vestigingsplaats: 6227BX Maastricht
Internetadres: www.reisburoglobus.nl
KvK-nummer: 55370926
Vestigingsnummer: 000025029827
Soort Inschrijving: Hoofdvestiging

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken