◄ Terug naar zoekresultaten

Cruise Zuid Caribbean - 8 dagen op het cruiseschip MSC Poesia van MSC Cruises

Deze cruise is helaas niet meer te boeken

MSC Poesia

Het grote luxe cruiseschip MSC Poesia is vanaf april 2008 in de vaart en is een nieuwere zusterschip van de MSC Musica, MSC Magnifica en de MSC Orchestra. Dit immens grote schip kan ruim 2.500 passagier meenemen en biedt daarnaast ook nog meer dan 22.000m2 (!) aan openbare ruimtes. Net zoals op de zusterschepen zijn er op dit schip veel activiteiten en faciliteiten die u nooit zullen laten vervelen. De zaken die niet mogen ontbreken op dit mooie complete schip zijn 4 jacuzzi's, een beautysalon, een uitgebreid fitness gedeelte inclusief sauna, stoombad, aerobics, thalassotherapie, yoga en niet te vergeten 2 zwembaden. Sommige van deze diensten kunnen alleen gebruikt worden tegen betaling. Alle hutten aanwezig op het schip zijn voorzien van minibar, kluisje, haardroger en een televisie. 800 van de in totaal 1275 hutten zijn ook nog eens voorzien van een privé balkon. De buitenhutten inclusief balkon beschikken over een internet aansluiting. Ook op het gebied van amusement zal de MSC Poesia u niet teleurstellen, er zijn verschillende faciliteiten aanwezig zoals een internetcafé, bioscoop, theater, kaartkamer, discotheek, bibliotheek, tennisveld, golfsimulator en minigolf. U zult zich dus niet hoeven te vervelen op het schip. U kunt ook winkelen op de MSC Poesia, of genieten van de wijnbar met wijnproeverij. Er is ook een rokerslounge aanwezig. En voor de kinderen is er een aparte speelruimte met virtual reality games en een eigen zwembad. Zo kunt u ongestoord genieten van uw cruise met de MSC Poesia.

Informatie over deze cruise

De cruise vertrekt vanuit Point-à-Pitre (Grand Terre) en reist voor de duur van 8 dagen.
Het schip betreft MSC Poesia en de cruise operator is MSC Cruises.

> Meer info over het schip hier
> Meer info over de rederij hier
> Meer info over het gebied hier

Vaarschema

De cruise zal de volgende plaatsen op deze volgorde bezoeken:

  1. Point-à-Pitre (Grand Terre)
  2. Castries
  3. Bridgetown
  4. Port of Spain (Trinidad)
  5. St. George's
  6. Roseau
  7. Fort-de-France
  8. Point-à-Pitre (Grand Terre)

Voor meer informatie over de route kunt u contact opnemen met onze cruisespecialisten

Profiteer nu van de extra verlaagde winter sale tarieven !

Neem nu contact op, want persoonlijk contact voelt toch vertrouwder!

Wanneer u het formulier aan de rechterkant invult dan zal door een collega van het Toerkoop Cruisevakantie bureau contact worden opgenomen, via email of telefoon. U bent dan altijd verzekerd van een aanbod binnen onze laagste prijsgarantie en u ontvangt uitgebreide informatie over de desbetreffende cruise.

Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken