◄ Terug naar zoekresultaten

Cruise West Middellandse Zee - 8 dagen op het cruiseschip MSC Armonia van MSC Cruises

Deze cruise is helaas niet meer te boeken

MSC Armonia

Kies voor een MSC cruise op het mooie cruiseschip 'de Armonia'. Gezelligheid en veel faciliteiten op een luxe schip. Boek uw cruise op GlobusCruiseVakanties.nl

De MSC Armonia is een middelgroot cruiseschip uit de vloot van MSC cruises. Dit mooie schip heeft plaats voor maar liefst 1554 passagiers. De Armonia is speciaal gebouwd en ontworpen voor Europese reizigers. Zo beschikt het schip onder andere over een bioscoop, een casino en een internetcafé. Ook als gezin kunt u op de MSC Armonia heerlijk vertoeven door de vele faciliteiten die aangeboden worden voor de kinderen. Zo zijn er twee kinderclubs die geschikt zijn voor kinderen van 3 tot 12 jaar waar ze dagelijks terecht kunnen.

De sfeer op de MSC Armonia is gastvrij, vriendelijk en gezellig. U kunt een van de bars of lounges bezoeken voor een lekker drankje en er is genoeg keuze uit restaurants. Er is zelfs een zelfservice restaurant waar de passagiers bijna 24 uur per dag terecht komen voor een lekker hapje. Verder is er een Virtual Reality Center aan boord waar tieners zich helemaal kunnen uitleven. 's Avonds kan men naar de discotheek voor een gezellige party-avond vol muziek. Voor ontspanning is er ook gezorgd met een wellness centrum en fitness ruimte. De MSC Armonia heeft voor iedereen wat te bieden.

Informatie over deze cruise

De cruise vertrekt vanuit Genua (Milaan) en reist voor de duur van 8 dagen.
Het schip betreft MSC Armonia en de cruise operator is MSC Cruises.

> Meer info over het schip hier
> Meer info over de rederij hier
> Meer info over het gebied hier

Vaarschema

De cruise zal de volgende plaatsen op deze volgorde bezoeken:

  1. Genua (Milaan)
  2. Marseille
  3. Palma de Mallorca (Mallorca)
  4. La Valletta
  5. Messina (Siciliƫ)
  6. Civitavecchia (Rome)
  7. Genua (Milaan)

Voor meer informatie over de route kunt u contact opnemen met onze cruisespecialisten

Profiteer nu van de extra verlaagde winter sale tarieven !

Neem nu contact op, want persoonlijk contact voelt toch vertrouwder!

Wanneer u het formulier aan de rechterkant invult dan zal door een collega van het Toerkoop Cruisevakantie bureau contact worden opgenomen, via email of telefoon. U bent dan altijd verzekerd van een aanbod binnen onze laagste prijsgarantie en u ontvangt uitgebreide informatie over de desbetreffende cruise.

Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken