◄ Terug naar zoekresultaten

Cruise West Caribbean - 8 dagen op het cruiseschip Liberty of the Seas van Royal Caribbean International

Deze cruise is helaas niet meer te boeken

Liberty of the Seas

De Liberty of the Seas is één van de schepen in de Royal Caribbean Freedom klasse. Er kunnen ruim 3600 passagiers genieten van een schitterende vakantie op dit cruiseschip. De Liberty of the Seas is uitgerust met zeer veel faciliteiten, waaronder de unieke attractie FlowRider. Dit is een heuse golfsurf simulator die zich in het H2O waterpark bevindt. Verder kan er natuurlijk ook genoten worden van de zwembaden in dit waterpark, in één van de vier zwembaden of zes bubbelbaden.

Sport en entertainment

Er zijn dus voldoende water attracties te vinden op het cruiseschip Liberty of the Seas, maar daarnaast zijn er nog veel meer sportieve attracties waar u gebruik van kunt maken. Er is een klimmuur, een basketbalveld, een minigolfbaan en zelfs een boks ring aan boord aanwezig. Verder is er de mogelijkheid om te schaatsen op de indoor schaatsbaan, waar u 's avonds overigens een bezoek kunt brengen aan de prachtige ijsdansshows die er worden gegeven. Ook kunt u gebruik maken de Spa, waar u kunt genieten van vele behandelingen. Gedurende de cruise reis is er op de Liberty of the Seas voldoende te beleven. Er is een shopping center, diverse clubs en bars, een mooi casino in de stijl van Las Vegas en het hoofd theater waar leuke shows worden opgevoerd.

Luxe dineren aan boord

Dineren tijdens uw Liberty of the Seas cruise doet u in stijl in het mooie hoofdrestaurant. Ook zijn er enkele extra restaurantjes zoals Sorrento's Pizza, Café Promenade en Jade (Sushi en Aziatisch). Verder zijn er twee verschillende thema restaurants waar tegen een bijbetaling gegeten kan worden: Chops Grille en Portofino.

Mooi ingerichte hutten

De hutten op het Liberty of the Seas cruise schip zijn luxe en mooi ingericht. Elke hut beschikt over een flatscreen tv. Ook zijn de hutten voorzien van een kaptafel inclusief föhn en een kluisje om uw waardevolle spullen op te bergen. U geniet beslist van een mooie vakantie tijdens een Liberty of the Seas cruise.

Informatie over deze cruise

De cruise vertrekt vanuit Galveston (Houston) en reist voor de duur van 8 dagen.
Het schip betreft Liberty of the Seas en de cruise operator is Royal Caribbean International.

> Meer info over het schip hier
> Meer info over de rederij hier
> Meer info over het gebied hier

Vaarschema

De cruise zal de volgende plaatsen op deze volgorde bezoeken:

  1. Galveston (Houston)
  2. Roatan
  3. Belize City
  4. San Miguel (Cozumel)
  5. Galveston (Houston)

Voor meer informatie over de route kunt u contact opnemen met onze cruisespecialisten

Neem nu contact op, want persoonlijk contact voelt toch vertrouwder!

Wanneer u het formulier aan de rechterkant invult dan zal door een collega van het Toerkoop Cruisevakantie bureau contact worden opgenomen, via email of telefoon. U bent dan altijd verzekerd van een aanbod binnen onze laagste prijsgarantie en u ontvangt uitgebreide informatie over de desbetreffende cruise.

Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken