◄ Terug naar zoekresultaten

Cruise Trans-Atlantisch - 19 dagen op het cruiseschip AIDAvita van AIDA Cruises

Deze cruise is helaas niet meer te boeken

AIDAvita

Dit middelgrote schip, is van Duitse afkomt en behoort tot de categorie 'Club'-schepen. Houdt u van sport? Dan is dit voor u het ideale schip om een cruise reis op te maken. De nadruk is gelegd op meerdere sportieve elementen voor een breed publiek. De AIDAvita leeft, zowel overdag als ook 's avonds. Er worden de hele dag door verschillende activiteiten verzorgd. Thema's zoals sport en spel zullen bij deze activiteiten overheersen. Je hebt de mogelijkheid om volleybal, duiksport, basketbal te beoefenen. Ook is er fitness aanwezig en in de avond is er veel muziek gecombineerd met dans. De excursies die worden georganiseerd zijn ook sportief ingesteld. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor duik- en golfexcursies. Ook een fietsexcursie is een optie, waarbij gebruik maakt van mountainbikes die u van AIDA cruises kunt lenen. Aan dekruimte is geen gebrek en er zijn ook vijf jacuzzi's en twee buitenzwembaden aan boord. Moderne faciliteiten zoals winkels, sfeervolle bars, lounges, nachtclub, theater en een internetcafé zijn ook aanwezig op het schip. Ook voor de kinderen is er entertainment geregeld. De 'Zeepaardjes' is een club voor kinderen tussen de 4 en 7 jaar. In de Kids Club wordt voor vermaak gezorgd met een piraten-tintje. Dineren is mogelijk in buffetvorm bij de twee verschillende hoofdrestaurants. Bier, tafelwijn en frisdranken zijn gewoon bij de totaalprijs inbegrepen. Ook kunt u á la carte dineren op de AIDAvita, namelijk in het intieme specialiteitenrestaurant Rossini.

Informatie over deze cruise

De cruise vertrekt vanuit Miami en reist voor de duur van 19 dagen.
Het schip betreft AIDAvita en de cruise operator is AIDA Cruises.

> Meer info over het schip hier
> Meer info over de rederij hier
> Meer info over het gebied hier

Vaarschema

De cruise zal de volgende plaatsen op deze volgorde bezoeken:

  1. Palma de Mallorca (Mallorca)
  2. Cádiz (Sevilla)
  3. Lissabon
  4. Lissabon
  5. Ponta Delgada (Azoren)
  6. New York
  7. New York
  8. Norfolk
  9. Port Canaveral (Orlando)
  10. Miami

Voor meer informatie over de route kunt u contact opnemen met onze cruisespecialisten

Neem nu contact op, want persoonlijk contact voelt toch vertrouwder!

Wanneer u het formulier aan de rechterkant invult dan zal door een collega van het Toerkoop Cruisevakantie bureau contact worden opgenomen, via email of telefoon. U bent dan altijd verzekerd van een aanbod binnen onze laagste prijsgarantie en u ontvangt uitgebreide informatie over de desbetreffende cruise.

Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken