◄ Terug naar zoekresultaten

Cruise Trans-Atlantisch - 19 dagen op het cruiseschip AIDAmar van AIDA Cruises

Deze cruise is helaas niet meer te boeken

AIDAmar

De AIDAmar is het nieuwste Clubschip van de AIDA-rederij. Deze heeft dezelfde luxe en uitgebreide faciliteiten aan boord als haar zusterschepen AIDAblu en AIDAsol. Het schip is vanaf 2012 in de vaart. Als u een sportief persoon bent, dan is de AIDAmar uitstekend geschikt om een cruise mee te maken. Maar ook voor ontspanning en verwennerij bent u bij dit schip aan het goede adres. Maak gebruik van de vele luxe mogelijkheden zoals de speciale Spa hut met toegang tot het Wellness Centrum, een spa-pakket met volledige massagebehandeling, theeceremonie, yoga cursus en maak ook gebruik van de diensten van een Spa butler. Het uitgebreide Wellness Centrum is ruim 2600m2 groot, bevat stoombaden, relaxruimtes, sauna's en heeft een groot aanbod van verschillende behandelingen. Houdt u van gevarieerd en lekker eten? Daar is vanzelfsprekend ook voor gezorgd aan boort bij de AIDAmar. Er zijn maar liefst zeven verschillende restaurants met een uitgebreide keuze uit internationale gerechten en maaltijden. Er bevindt zich op het 10e dek een echte brouwerij. U kunt in het Brauhaus een lekker biertje drinken en bij de Vinothek moet u zijn als u van wijn houdt. Verder is er een heuse 4D bioscoop te vinden aan boord. Ook heeft dit schip een groot Theatrium, een plek waar veel mensen bij elkaar komen. Tevens is er een groot scala aan excursies beschikbaar. Kortom: het is ongelimiteerd genieten aan boord van de AIDAmar.

Informatie over deze cruise

De cruise vertrekt vanuit New York en reist voor de duur van 19 dagen.
Het schip betreft AIDAmar en de cruise operator is AIDA Cruises.

> Meer info over het schip hier
> Meer info over de rederij hier
> Meer info over het gebied hier

Vaarschema

De cruise zal de volgende plaatsen op deze volgorde bezoeken:

 1. Warnemunde (Berlijn)
 2. Oslo
 3. Bergen
 4. Klaksvik (Faeröer Eilanden)
 5. Reykjavik
 6. Prins Christian Sund
 7. Qaqortoq
 8. St. Johns
 9. Halifax
 10. New York
 11. New York

Voor meer informatie over de route kunt u contact opnemen met onze cruisespecialisten

Neem nu contact op, want persoonlijk contact voelt toch vertrouwder!

Wanneer u het formulier aan de rechterkant invult dan zal door een collega van het Toerkoop Cruisevakantie bureau contact worden opgenomen, via email of telefoon. U bent dan altijd verzekerd van een aanbod binnen onze laagste prijsgarantie en u ontvangt uitgebreide informatie over de desbetreffende cruise.

Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken