◄ Terug naar zoekresultaten

Cruise Trans-Atlantisch - 16 dagen op het cruiseschip Celebrity Reflection van Celebrity Cruises

Deze cruise is helaas niet meer te boeken

Celebrity Reflection

De Celebrity Reflection is een van de schepen in de luxe Solstice klasse. Het heeft dezelfde majestueuze uitstraling als haar zusterschepen de Equinox, Eclipse, Silouette en de Solistice. De Reflection is echter iets groter dan de zojuist genoemde schepen en heeft daarom één dek extra. Het schip is erg elegant en luxe, en beschikt dan ook over mooi ingerichte hutten die van alle gemakken zijn voorzien. Veel hutten beschikken over een eigen balkon.

Voor meer luxe kunt u kiezen voor een verblijf in de Aqua Class hut. Deze heeft uiteraard een balkon en u heeft onbeperkt toegang tot Aqua Spa relax lounge. Ook het specialiteitenrestaurant Blu is exclusief toegankelijk voor Aqua Class passagiers. Voor de overige passagiers is er echter ook voldoende gelegenheid om lekker te eten, en wel in het hoofdrestaurant of in één van de drie specialiteitenrestaurants Murano, Tuscan Grille en Qsine.

Verder kunt u terecht in Michael's Club, waar u als bierliefhebber de keuze heeft uit liefst 50 internationale biersoorten. Ook de overige bars en lounges zijn zeker een bezoek waard. De Sky Observation Lounge biedt een schitterend uitzicht door de aanwezigheid van Panorama ramen. Tenslotte kunt u voor entertainment terecht in het Celebrity Centra, waar een legio aan activiteiten plaatsvinden zoals cabaret, live muziek en films. Ook de Hot Glass show is een unieke vorm van entertainment waar u beslist van zult genieten. Voor meer privacy kunt u privé cabana's huren voor een dag(deel). De Celebrity Reflection is dus absoluut een van de meest luxe cruise schepen van Celebrity!
 

Informatie over deze cruise

De cruise vertrekt vanuit Miami en reist voor de duur van 16 dagen.
Het schip betreft Celebrity Reflection en de cruise operator is Celebrity Cruises.

> Meer info over het schip hier
> Meer info over de rederij hier
> Meer info over het gebied hier

Vaarschema

De cruise zal de volgende plaatsen op deze volgorde bezoeken:

  1. Civitavecchia (Rome)
  2. Villefranche-sur-Mer (Nice)
  3. Marseille
  4. Barcelona
  5. Barcelona
  6. Santa Cruz de Tenerife (Tenerife)
  7. Miami

Voor meer informatie over de route kunt u contact opnemen met onze cruisespecialisten

Neem nu contact op, want persoonlijk contact voelt toch vertrouwder!

Wanneer u het formulier aan de rechterkant invult dan zal door een collega van het Toerkoop Cruisevakantie bureau contact worden opgenomen, via email of telefoon. U bent dan altijd verzekerd van een aanbod binnen onze laagste prijsgarantie en u ontvangt uitgebreide informatie over de desbetreffende cruise.

Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken