◄ Terug naar zoekresultaten

Cruise Trans-Atlantisch - 15 dagen op het cruiseschip Eurodam van Holland America Line

Deze cruise is helaas niet meer te boeken

Eurodam

Samen met het zusterschip 'Nieuw Amsterdam' is De Eurodam het grootste schip van de Holland America Line (tot nu toe). Het luxe 5 sterren cruiseschip weegt 86.000 ton, heeft plaats voor 2100 passagiers en heeft in totaal 1022 hutten. En de meerderheid van die hutten (86%) zijn ook nog eens buitenhutten die meestal beschikken over een eigen balkon. De Eurodam heeft, net als veel andere Holland America Line schepen, veel bekende aspecten aan boord zoals de Pinnacle Grill en Pinnacle Bar. Ook vindt u het 'Culinary Arts Center' aan boord, waar ook wijnproeverijen, kookdemonstraties en luxe persoonlijke kooklessen worden verzorgd door The New York Times. Tevens kunt u gebruik maken van de uitgebreide Greenhouse Spa, daarbij ook nog een salon met thermenbad, een hydrotherapiezwembad en stoom-en aromacabines. Het Pan-Aziatische restaurant Tamarind (met 144 zitplaatsen), het Italiaans specialiteitenrestaurant Canaletto en de Explorer's Lounge Bar zijn dit jaar nieuw aan boord van de Eurodam. De luxe hutten op het schip, zijn voorzien van alle fijne voorzieningen die u wenst, zoals een minibar, kluisje, badjassen, een flatscreen-tv, vers fruit en bloemen.

 

Informatie over deze cruise

De cruise vertrekt vanuit Barcelona en reist voor de duur van 15 dagen.
Het schip betreft Eurodam en de cruise operator is Holland America Line.

> Meer info over het schip hier
> Meer info over de rederij hier
> Meer info over het gebied hier

Vaarschema

De cruise zal de volgende plaatsen op deze volgorde bezoeken:

  1. Fort Lauderdale
  2. Funchal (Madeira)
  3. Cádiz (Sevilla)
  4. Málaga
  5. Cartagena
  6. Barcelona

Voor meer informatie over de route kunt u contact opnemen met onze cruisespecialisten

Neem nu contact op, want persoonlijk contact voelt toch vertrouwder!

Wanneer u het formulier aan de rechterkant invult dan zal door een collega van het Toerkoop Cruisevakantie bureau contact worden opgenomen, via email of telefoon. U bent dan altijd verzekerd van een aanbod binnen onze laagste prijsgarantie en u ontvangt uitgebreide informatie over de desbetreffende cruise.

Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken