◄ Terug naar zoekresultaten

Cruise Panamakanaal - 22 dagen op het cruiseschip Westerdam van Holland America Line

Deze cruise is helaas niet meer te boeken

Westerdam

De Holland America Line Westerdam is een schip dat aantrekkelijker is voor het wat jongere publiek. De inrichting is meer aangepast op jongeren doordat er bijvoorbeeld meer fellere kleuren zijn gebruikt dan op andere schepen. U zult op dit schip een prachtig uitzicht op de zee hebben, vooral in de glazen liften aan de stuur- en bakboordzijde. Deze lift verbindt de 10 dekken van het schip met elkaar. U zult op het Lido-dek niet alleen een zwembad vinden maar ook een uitgebreide Lido-buffetruimte met heel veel keus in gerechten. Het altijd vriendelijke Indonesische en Filippijnse personeel zal u bedienen in het hoofdrestaurant. In dit restaurant heeft u de keuze uit 2 zittingen, de traditionele zitting (a la carte) of de 'As you wish dining' met meer vrijheid. De sfeer rondom het schip wordt bepaald door teakhouten dekken. Ook voor amusement zult u op de Westerdam niets tekort komen. Er zijn hiervoor 2 lounges op het schip aanwezig, de Show Lounge op het voorschip en de Vista Lounge waar verschillende voorstellingen zullen plaatsvinden in Las Vegas-stijl. Het Culinary Arts Center, wat kenmerkend is voor de Holland America Line, is ook aanwezig op dit schip. Voor de kinderen is er een activiteitencentrum genaamd Club HAL (tot 12 jaar). Voor tieners is er een speciaal ontworpen Loft, om de tijd door te brengen. Verder is iedere hut voorzien van alle benodigdheden zoals televisie, dvd-speler, minibar en een kluisje.
 

Informatie over deze cruise

De cruise vertrekt vanuit San Diego en reist voor de duur van 22 dagen.
Het schip betreft Westerdam en de cruise operator is Holland America Line.

> Meer info over het schip hier
> Meer info over de rederij hier
> Meer info over het gebied hier

Vaarschema

De cruise zal de volgende plaatsen op deze volgorde bezoeken:

 1. Fort Lauderdale
 2. Half Moon Cay
 3. Willemstad
 4. Kralendijk (Bonaire)
 5. Oranjestad
 6. Cartagena
 7. Puerto Caldera
 8. Corinto
 9. Puerto Quetzal
 10. Puerto Chiapas
 11. Huatulco
 12. Puerto Vallarta
 13. Mazatlan
 14. Cabo San Lucas
 15. San Diego

Voor meer informatie over de route kunt u contact opnemen met onze cruisespecialisten

Neem nu contact op, want persoonlijk contact voelt toch vertrouwder!

Wanneer u het formulier aan de rechterkant invult dan zal door een collega van het Toerkoop Cruisevakantie bureau contact worden opgenomen, via email of telefoon. U bent dan altijd verzekerd van een aanbod binnen onze laagste prijsgarantie en u ontvangt uitgebreide informatie over de desbetreffende cruise.

Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken