◄ Terug naar zoekresultaten

Cruise Oostzee met St. Petersburg - 15 dagen op het cruiseschip Celebrity Eclipse van Celebrity Cruises

Deze cruise is helaas niet meer te boeken

Celebrity Eclipse

In de Solstice klasse bevinden zich een aantal schepen, waaronder de Celebrity Eclipse. Dit schip bevaart de zeeën sinds maart 2010 en is een zusterschip van de Solstice en de Equinox. Op dit schip is het prima vertoeven, want met drie specialiteiten restaurants (tegen bijbetaling) is er genoeg variatie mogelijk omtrent dineren. Kies voor de Italiaanse keuken in Tuscan Grille, het aparte Qsine waar u het menu kunt aanschouwen op een iPad of Murano, waar de Europese keuken centraal staat. Natuurlijk heeft ook de mogelijkheid om gebruik te maken van het hoofdrestaurant, Silhouette Dining Room, welke luxe en weelderig is ingericht met prachtige kroonluchters.

Wilt u nog meer luxe ervaren? Kies dan voor de Aqua Class hut, welke uiteraard voorzien is van een privé balkon. Wanneer u verblijft in deze hut, kunt u ongelimiteerd gebruik maken van de Aqua Spa relaxruimte. Daarbij kunt u dineren in het exclusieve specialiteitenrestaurant Blu, dat alleen toegankelijk is voor Aqua Class reizigers.

De hutten op de Celebrity Eclipse zijn erg groot en voorzien van voldoende kast- en bergruimte. Daarbij zijn de meeste hutten tevens voorzien van een privé balkon. Verder heeft het schip een zeer ruime en lichte sfeer, wat vooral komt door de grote open dekken. Op het schip zijn diverse lounges en barretjes te vinden waar u in een chique sfeer kunt genieten van een drankje. Zo is er bijvoorbeeld een Sky Observation Lounge met zeer grote ramen waar u kunt genieten van een schitterend uitzicht. Voor het entertainment kunt u terecht in Celebrity Central, waar u kunt genieten van diverse verschillende activiteiten, variërend van live muziek tot film en cabaret. Bezoek ook de Hot Glass show: een authentieke glasblazerij die leuke demonstraties aan boord van de Celebrity Eclipse geeft.

Informatie over deze cruise

De cruise vertrekt vanuit Southampton (Londen) en reist voor de duur van 15 dagen.
Het schip betreft Celebrity Eclipse en de cruise operator is Celebrity Cruises.

> Meer info over het schip hier
> Meer info over de rederij hier
> Meer info over het gebied hier

Vaarschema

De cruise zal de volgende plaatsen op deze volgorde bezoeken:

  1. Southampton (Londen)
  2. Zeebrugge
  3. Warnemunde (Berlijn)
  4. Tallinn
  5. St. Petersburg
  6. St. Petersburg
  7. Helsinki
  8. Stockholm
  9. Kopenhagen
  10. Southampton (Londen)

Voor meer informatie over de route kunt u contact opnemen met onze cruisespecialisten

Neem nu contact op, want persoonlijk contact voelt toch vertrouwder!

Wanneer u het formulier aan de rechterkant invult dan zal door een collega van het Toerkoop Cruisevakantie bureau contact worden opgenomen, via email of telefoon. U bent dan altijd verzekerd van een aanbod binnen onze laagste prijsgarantie en u ontvangt uitgebreide informatie over de desbetreffende cruise.

Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken