◄ Terug naar zoekresultaten

Cruise Oost Middellandse Zee - 13 dagen op het cruiseschip Azamara Journey van Azamara Club Cruises

Deze cruise is helaas niet meer te boeken

Azamara Journey

De Azamara Journey is intiem en luxueus schip dat u over heel de wereld langs minder betreden paden voert. Dankzij uitgebalanceerde en zorgvuldig samengestelde excursies en de onmetelijke kennis van een excursie-expert die steeds aan boord is wordt u werkelijk ondergedompeld in de cultuur en geschiedenis van de bezochte plaatsen. De sfeer aan boord is heel informeel met de nadruk op welzijn in al zijn aspecten. Cocktailjurk of smoking mag maar is zeker niet verplicht. Het diner wordt in open zitting geserveerd.

De Azamara Journey biedt plaats aan 710 passagiers in 355 hutten die onderverdeeld zijn in 15 categorieën. Het schip is voorzien van 2 boetieks (Boutique C & The Journey Shop), een casino, een theater (Celebrity Cabaret), een Aqua Spa met kapsalon en fitnesscenter, een buitenzwembad, een panoramische lounge (Looking Glass), een buitenzwembad, een internetcafé, een martini bar, een wijnbar (Indulgences), een piano bar (Michael's Club), een koffie-café (Cova Café), een hoofdrestaurant (Discoveries), 2 specialiteitenrestaurants (Aqualina voor de Mediterraanse keuken & Prime C voor steak en vis/zeevruchten) en een alternatief restaurant voor casual dining & sushi (Windows Café).

De hutten aan boord van de Azamara Journey zijn stuk voor stuk voorzien van 2 aparte bedden die omgevormd kunnen worden tot een queen-size bed. Daarbij vindt u er ook een sofa, een kaptafel met stoel, een flat-screen televisie, een koelkast met minibar, individueel regelbare airconditioning, direct-dial telefoon met voicemail, een kluisje, een haardroger, een badkamer met douche en butler service.

De binnenhutten op de Journey zijn 14 m² groot. De buitenhutten zijn 15 m² groot en hebben tevens een sofabed. Sommige hebben beperkt zicht (cat 7), andere hebben een patrijspoort (cat 8). De deluxe buitenhutten met balkon zijn 20 m² groot met een balkon van tussen de 3,5 en 5 m² en zijn tevens voorzien van een zithoek met sofabed. De Sky Suites zijn 30 m² groot met een balkon van 5,3 m² en zijn tevens voorzien van een DVD-CD-speler en een badkamer met bad.

De Royal Suites zijn 50 m² groot met een balkon van 16 m² en zijn tevens voorzien van een aparte slaapkamer, een sofabed, een badkamer met whirlpool en aparte douche en een gastenbadkamer. De Penthouse Suites zijn 56 m² groot met een balkon van 20 m² en zijn tevens voorzien van een walk-in kleerkast en een dressing room.

Kortom, ook deze zeer luxueuze cruise schepen hebben alles in zich om van uw cruise vakantie de ultieme droomreis te maken!

Informatie over deze cruise

De cruise vertrekt vanuit Istanbul en reist voor de duur van 13 dagen.
Het schip betreft Azamara Journey en de cruise operator is Azamara Club Cruises.

> Meer info over het schip hier
> Meer info over de rederij hier
> Meer info over het gebied hier

Vaarschema

De cruise zal de volgende plaatsen op deze volgorde bezoeken:

  1. Istanbul
  2. Githion (Sparta)
  3. Kotor
  4. Korcula
  5. Venetie
  6. Zadar
  7. Hvar
  8. Thira (Santorini)
  9. Istanbul

Voor meer informatie over de route kunt u contact opnemen met onze cruisespecialisten

Neem nu contact op, want persoonlijk contact voelt toch vertrouwder!

Wanneer u het formulier aan de rechterkant invult dan zal door een collega van het Toerkoop Cruisevakantie bureau contact worden opgenomen, via email of telefoon. U bent dan altijd verzekerd van een aanbod binnen onze laagste prijsgarantie en u ontvangt uitgebreide informatie over de desbetreffende cruise.

Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken