◄ Terug naar zoekresultaten

Cruise Oost Caribbean - 8 dagen op het cruiseschip Oasis of the Seas van Royal Caribbean International

Deze cruise is helaas niet meer te boeken

Oasis of the Seas

De Oasis of the Seas is het meest innovatieve en indrukwekkende schip van de Royal Caribbean vloot. Dit schip biedt voor elke verwende cruiseganger nieuwe uitdagingen en ervaringen. U vindt er faciliteiten als Central Park, een "open park" waar u 's avonds onder de sterren wandelt en waar u zich eerder in New York waant, dan op een cruiseschip. Of wat dacht u van de "Boardwalk", een wandelboulevard met prachtige caroussel, eettentjes, en winkeltjes. Kortom, een plek waar iedereen, jong en jong van hart, zich prima kan vermaken.

Veel faciliteiten

U kunt dit alles van bovenaf bekijken via de kabel die negen dekken boven de Boardwalk loopt. Avonturiers kunnen, glijdend langs deze 25 meter lange kabel, een compleet beeld krijgen van wat zich daar onder allemaal afspeelt. Op het achterdek van Oasis of the Seas vindt u het indrukwekkende Aquatheater. Dit grootste en diepste zwembad op zee biedt tal van mogelijkheden voor shows zoals fonteinen tot 20 meter hoogte geprogrammeerd met muziek en verlichting. Of een gigantische trampoline tussen de twee duiktorens laten acrobaten u hun kunsten zien. Kortom wederom een innovatie waar u met verbazing en verwondering naar zult kijken en van zult genieten.

Dineren aan boord

Er is veel keuze qua restaurants tijdens een Oasis of the Seas cruise. U kunt bijvoorbeeld een Italiaanse maaltijd genieten in het gezellige Giovanni's Table. Verder is er het 150 Central Park restaurant, waar elegant gedineerd kan worden. Ook kunt u kiezen voor een heerlijke lunch in het Central Park Café. Tenslotte kunt u kiezen voor Izumi (Aziatische keuken) en Chops Grille en Solarium Bistro.

Mooie hutten

Naast alle faciliteiten biedt de Oasis of the Seas een aantal nieuwe hutten, zoals hutten met balkon met uitzicht op Central Park, hutten met uitzicht op de Boardwalk, en de nieuwste generatie suites, de Loft suites. 2 Verdiepingen met ramen van vloer tot plafond die u het optimale uitzicht over de zee garanderen.

Laat u verrassen, verbazen en verwonderen door alles wat de Oasis of the Seas cruise u te beiden heeft.

Informatie over deze cruise

De cruise vertrekt vanuit Port Canaveral (Orlando) en reist voor de duur van 8 dagen.
Het schip betreft Oasis of the Seas en de cruise operator is Royal Caribbean International.

> Meer info over het schip hier
> Meer info over de rederij hier
> Meer info over het gebied hier

Vaarschema

De cruise zal de volgende plaatsen op deze volgorde bezoeken:

  1. Port Canaveral (Orlando)
  2. Nassau
  3. Charlotte Amalie (St. Thomas)
  4. Philipsburg
  5. Port Canaveral (Orlando)

Voor meer informatie over de route kunt u contact opnemen met onze cruisespecialisten

Neem nu contact op, want persoonlijk contact voelt toch vertrouwder!

Wanneer u het formulier aan de rechterkant invult dan zal door een collega van het Toerkoop Cruisevakantie bureau contact worden opgenomen, via email of telefoon. U bent dan altijd verzekerd van een aanbod binnen onze laagste prijsgarantie en u ontvangt uitgebreide informatie over de desbetreffende cruise.

Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken