◄ Terug naar zoekresultaten

Cruise Oost Caribbean - 8 dagen op het cruiseschip Freedom of the Seas van Royal Caribbean International

Deze cruise is helaas niet meer te boeken

Freedom of the Seas

De Freedom of the Seas is het eerste schip uit de Freedom klasse van Royal Caribbean. Dit schip biedt plaats aan ruim 3600 passagiers en beschikt over allerlei leuke en unieke faciliteiten zoals een heus surfpark, genaamd FlowRider. Verder is er een schitterend waterpark, H2O, waar overdag eindeloos waterplezier beleefd kan worden. 's Avonds verandert H2O in een schitterend verlichte watertuin.

Sporten en relaxen aan boord

Behalve de waterfaciliteiten is de Freedom of the Seas ook uitgerust met allemaal sportieve voorzieningen. Zo kunt u gebruik maken van een hoge klimwand, een boxring en de schaatsbaan. Op deze schaatsbaan worden overigens ook professionele ijsdansshows opgevoerd. Verder is er ook een fitness centrum en spa aanwezig, waar u kunt sporten en relaxen. Ook het avondamusement op de Freedom of the Seas is beslist de moeite waard. Zo kunt u uw zangtalenten ten volste benutten in de karaokebar On Air Club, u kunt een gokje wagen in het casino, een ijsdansshow bijwonen of een dansje wagen in de H2O zone club.

Diner opties

Ook qua restaurants is er voldoende keuze tijdens uw Freedom of the Seas cruise. Er zijn twee specialiteiten restaurants waar u tegen een meerprijs kunt dineren, namelijk Chops Grille (Steak & Vis) en Portofino (Italiaanse keuken). Maar u kunt natuurlijk ook gewoon in het mooie en grote hoofdrestaurant gaan eten. Verder zult u tijdens uw Freedom of the Seas cruise een Ben & Jerry's bar, een pizza restaurant en een wijnbar tegenkomen aan boord.

De hutten op de Freedom of the Seas zijn mooi, groot en goed uitgerust. Zo vindt u er onder andere een flatscreen tv, een kluisje en een kaptafel. Een Freedom of the Seas cruise staat dus garant voor een reis vol luxe en weelde.

Informatie over deze cruise

De cruise vertrekt vanuit Port Canaveral (Orlando) en reist voor de duur van 8 dagen.
Het schip betreft Freedom of the Seas en de cruise operator is Royal Caribbean International.

> Meer info over het schip hier
> Meer info over de rederij hier
> Meer info over het gebied hier

Vaarschema

De cruise zal de volgende plaatsen op deze volgorde bezoeken:

  1. Port Canaveral (Orlando)
  2. Coco Cay
  3. Charlotte Amalie (St. Thomas)
  4. Philipsburg
  5. Port Canaveral (Orlando)

Voor meer informatie over de route kunt u contact opnemen met onze cruisespecialisten

Neem nu contact op, want persoonlijk contact voelt toch vertrouwder!

Wanneer u het formulier aan de rechterkant invult dan zal door een collega van het Toerkoop Cruisevakantie bureau contact worden opgenomen, via email of telefoon. U bent dan altijd verzekerd van een aanbod binnen onze laagste prijsgarantie en u ontvangt uitgebreide informatie over de desbetreffende cruise.

Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken