◄ Terug naar zoekresultaten

Cruise Oost Caribbean - 8 dagen op het cruiseschip Allure of the Seas van Royal Caribbean International

Deze cruise is helaas niet meer te boeken

Allure of the Seas

Een van de grootste schepen uit de Royal Caribbean vloot is absoluut de Allure of the Seas. Dit schip uit de Oasis klasse is van alle gemakken voorzien. Met maar liefst vier zwembaden, een solarium en tien whirlpools is er voor de waterliefhebber voldoende te beleven aan boord van dit cruise schip. Wilt u even bijkomen van alle activiteiten? Dan kunt u een bezoek brengen aan de Vitality Spa, waar u de meest luxueuze behandelingen kunt laten uitvoeren. Ook de kamers zijn mooi, smaakvol en compleet ingericht, zodat u 's nachts fijn kunt slapen om de volgende dag weer energiek een nieuwe dag in te gaan.

Zeer luxe uitgerust

De faciliteiten op Allure of the Seas zijn erg uitgebreid. Zo is er een heuse schaatsbaan aan boord en kunt u gebruik maken van het basketbalveld. De daredevils kunnen de twee klimwanden beklimmen of tokkelen op maar liefst 9 dekken hoogte. Ook is er een minigolfbaan, een hand bewerkte carrousel en twee golfsurfsimulators waar u kunt leren surfen. Natuurlijk zijn er ook andere faciliteiten waardoor u zich niet zult vervelen aan boord van de Allure of the Seas. In het theater wordt de musical Chicago opgevoerd, of u bezoekt een van de indrukwekkende ijsdansshows die op de ijsbaan worden gegeven. Ook is het mogelijk om de karaokebar of de jazz lounge te bezoeken voor een avondje plezier.

Veel entertainment aan boord

Het Casino, de Comedyclub en de diverse leuke barretjes en lounges zijn ook beslist een bezoek waard. Verder is er Rita's Fiesta, een themafeest in Rita's Cantina. Ook is er een 1920's themafeest waar u op reservering naar toe kunt gaan. Voor kinderen is een Allure of the Seas cruise ook een echte beleving door de Dreamworks Experience, het jeugdprogramma aan boord en de kinder H2O zone in het zwembad. Verder zijn er diverse gezinsactiviteiten te ondernemen, zoals wedstrijden en spelletjes.

Veel keuze omtrent diner

Dineren tijdens uw Allure of the Seas cruise is elke dag weer een feest door de vele keuze die u heeft. U kunt onder andere kiezen uit:

 • Het hoofdrestaurant
 • Roomservice
 • 150 Central Park
 • Chops Grille – Steakhouse
 • Giovanni's Table – Italiaans
 • Sambra Grill Brazilian Steakhouse<
 • Izumi – Aziatisch en Sushi
 • Diverse andere mogelijkheden omtrent snacks en drankjes, zoals Starbucks Café, Park Café, en Windjammer Café.

 

Informatie over deze cruise

De cruise vertrekt vanuit Fort Lauderdale en reist voor de duur van 8 dagen.
Het schip betreft Allure of the Seas en de cruise operator is Royal Caribbean International.

> Meer info over het schip hier
> Meer info over de rederij hier
> Meer info over het gebied hier

Vaarschema

De cruise zal de volgende plaatsen op deze volgorde bezoeken:

 1. Fort Lauderdale
 2. Nassau
 3. Charlotte Amalie (St. Thomas)
 4. Philipsburg
 5. Fort Lauderdale

Voor meer informatie over de route kunt u contact opnemen met onze cruisespecialisten

Neem nu contact op, want persoonlijk contact voelt toch vertrouwder!

Wanneer u het formulier aan de rechterkant invult dan zal door een collega van het Toerkoop Cruisevakantie bureau contact worden opgenomen, via email of telefoon. U bent dan altijd verzekerd van een aanbod binnen onze laagste prijsgarantie en u ontvangt uitgebreide informatie over de desbetreffende cruise.

Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken