◄ Terug naar zoekresultaten

Cruise Noorse Fjorden - 22 dagen op het cruiseschip Rotterdam van Holland America Line

Deze cruise is helaas niet meer te boeken

Rotterdam

De Rotterdam is een schip dat vaart onder de rederij Holland America Line. Dit middelgrote cruiseschip heeft uiteraard alle karakteristieke kenmerken van een HAL schip, namelijk de donkerblauwe romp, het interieur met veel koper- en houtbeslag en de algehele klassieke uitstraling die over het hele schip teruggevonden kan worden. De Rotterdam heeft enorm veel faciliteiten aan boord voor alle leeftijden. Het schip is in een klassieke Nederlandse stijl ingericht, dit komt omdat de oorsprong van deze rederij in Nederland ligt. Tegenwoordig is het in handen van Amerikanen maar heeft ieder schip nog steeds een Nederlandse naam.

De Rotterdam heeft plek voor ongeveer 1300 passagiers die allen gebruik kunnen maken van het zwembad, lounges, bars en casino. Voor diner kunt u zelf kiezen of u in een buffetrestaurant gaat dineren of een maaltijd gaat nuttigen in een specialiteit restaurant. Zo kunt u bijvoorbeeld tegen een vergoeding gaan eten in het bekende specialiteitenrestaurant Pinnacle Grill. Een heerlijke dag in de Greenhouse spa is ook een echte aanrader voor de passagiers. Een leuk onderdeel van dit schip is het Culinary arts center waar kooklessen en demonstraties worden gegeven. Voor kinderen en tieners zijn er ook genoeg activiteiten zoals een kinderclub en een tiener Loft. Het schip is dus uitermate geschikt voor familievakanties.

Informatie over deze cruise

De cruise vertrekt vanuit Rotterdam en reist voor de duur van 22 dagen.
Het schip betreft Rotterdam en de cruise operator is Holland America Line.

> Meer info over het schip hier
> Meer info over de rederij hier
> Meer info over het gebied hier

Vaarschema

De cruise zal de volgende plaatsen op deze volgorde bezoeken:

 1. Rotterdam
 2. Flam
 3. Ulvik
 4. Stavanger
 5. Kristiansand
 6. Rotterdam
 7. Harwich
 8. Eidfjord
 9. Alesund
 10. Tromso
 11. Alta
 12. Alta
 13. Narvik
 14. Molde
 15. Bergen
 16. Rotterdam

Voor meer informatie over de route kunt u contact opnemen met onze cruisespecialisten

Neem nu contact op, want persoonlijk contact voelt toch vertrouwder!

Wanneer u het formulier aan de rechterkant invult dan zal door een collega van het Toerkoop Cruisevakantie bureau contact worden opgenomen, via email of telefoon. U bent dan altijd verzekerd van een aanbod binnen onze laagste prijsgarantie en u ontvangt uitgebreide informatie over de desbetreffende cruise.

Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken